Închide meniul

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League! Ghinion teribil pentru trupa lui Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 15:15

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League! Ghinion teribil pentru trupa lui Dan Petrescu

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

  • CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League
  • Ghinion teribil pentru trupa lui Dan Petrescu

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu va avea o misiune infernală în încercarea de a se califica în optimile Conference League.

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League!

Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

Reclamă

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

Reclamă

În prezent, Lazio se află pe locul 3 în Serie A, după primele 13 etape. Trupa din capitala Italiei este la 8 puncte în spatele liderului Napoli.

Cum arată tabloul complet din play-off-ul pentru optimile Conference League:

Reclamă 4 / 0/3

Update 15.15: Lazio – CFR Cluj, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League!

Update 15.00: A început tragerea la sorți din play-off-ul Conference League!

Știrea inițială

Gruparea din Gruia îşi află adversara în cadrul tragerii la sorţi care va avea loc la Nyon. Va întâlni o echipă care s-a clasat pe locul 3 în grupele Europa League.

Posibilii adversari ai lui CFR Cluj: Sheriff Tiraspol, Lazio, Qarabag, Trabzonspor, Bodo/Glimt, AEK Larnaca, Ludogorets şi Braga

Meciurile din play-off se vor disputa pe 16, respectiv 23 februarie 2023. Dan Petrescu a anunţat deja că îşi doreşte să joace finala de pe 7 iunie!

Acum o să încerc să mergem cât mai departe în această competiţie, 100%. Indiferent ce adversari vor veni, sunt convins că sunt adversari de top. Dar dacă tot am ajuns acolo, trebuie să încercăm să ajungem cât mai departe. Exact cum am făcut cu Sevilla, când am pierdut doar din cauza golului din deplasare.

Reclamă

Sper să ajungem în finală sau în semifinale. Orice este posibil acum, mai ales că s-a format un grup bun, sper să facem rezultate. Dar Europa gata, o lăsăm, trebuie să ne concentrăm la campionat şi la Cupă.

De ce să nu încercăm? Noi vom încerca să ajungem cât mai sus. Dacă cu Sevilla am jucat de la egal la egal şi după au câştigat Europa League… nu vrem să ne facem de râs, dar sper să nu cădem cu nu ştiu cine. Măcar să avem o şansă”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Suma uriaşă câştigată de CFR Cluj în Conference League

Suma uriaşă pe care CFR Cluj a câştigat-o după ce s-a calificat în play-off-ul Conference League. Campioana României a strâns o sumă imensă după ce a terminat pe locul al doilea în grupa din Conference League.

Astfel, campioana României a câştigat 5.225.000 de euro pentru performanţa de a fi ajuns în primăvara europeană.

La această sumă se vor adauga şi alţi bani pe care CFR Cluj îi va încasa datorită coeficientului european. CFR Cluj va juca în playoff-ul Conference League cu echipe venite din Europa League. CFR Cluj a terminat pe locul al doilea într-o grupă cu Sivasspor, Slavia Praga şi Ballkani. CFR Cluj a reuşit două victorii cu Slavia Praga şi o remiză şi o victorie cu Ballkani.

Premiile acordate în Conference League

Patronul campioanei României răsuflă uşurat ca urmare a performanţei obţinute de jucătorii lui Dan Petrescu. A anunţat ce datorii s-au adunat la CFR.

Am băgat mai mult de 30 și ceva de milioane. 30-40 de milioane de euro în cinci ani. În acest moment ne apropiem de egalitate. Dacă Dumnezeu ne ajută și echipa merge bine până în primăvară voi avea un deficit de 25 de milioane, pe care am de unde să îi recuperez fără probleme.

Dar nu mai sunt datorii, asta e important. Clubul e dator doar la mine. Cu o calificare anul viitor putem să fim foarte bine. Avem jucători tineri, de vânzare. Lucru care nu am avut anii trecuți.

Oferte pe trei patru jucători pe care am preferat să îi ținem până în iarnă și să putem să ne despărțim în schimbul a unor sume importante pentru club. Dacă ajungem în grupele Europa League minimum sunt la egalitate zic.

După aia poate să ajung cu fotbalul și pe plus. Dar sincer nu mai văd așa imposibil posibilitatea de a-mi recupera banii. Acum doi ani, un an, aveam un mare stres și o supărare, nu vedeam capătul tunelului, luminița.

S-au făcut lucruri foarte bune în echipă și manangementul echipei, s-au redus multe costuri și un buget echilibrat. Anul viitor cred că putem fi pe plus. Acum un an eram fel convins că rămâneam în pagubă. În jur de 18 milioane de euro este bugetul echipei pe an„, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc