Închide meniul

Cristi Manea, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Le va fi greu cu noi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2023, 22:23

Cristi Manea, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Le va fi greu cu noi!

Cristi Manea, prima reacţie după CFR Cluj - Lazio 0-0

Cristi Manea, în timpul meciului CFR Cluj - Lazio 0-0 / Profimediaimages

Cristi Manea a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1 după ce CFR Cluj a fost eliminată de Lazio din play-off-ul UEFA Conference League. După 0-1 pe Olimpico, campionii României au obţinut doar o remiză pe teren propriu, împotriva grupării din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi, atacantul adus de Dan Petrescu în această iarnă, a ratat, în minutul 21, cea mai mare ocazie a feroviarilor. Lazio s-a întrecut în ratări după pauză, italianul Scuffet fiind salvatorul lui CFR Cluj. Din păcate, gruparea din Gruia nu a reuşit să marcheze şi a fost eliminată la meciul cu numărul 100 în cupele europene.

Cristi Manea, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după CFR Cluj – Lazio 0-0

Am avut prin Krasniqi o ocazie foarte mare, eu am văzut-o în poartă. Ne-a spus Mister înainte de meci să facem pressing că le putem fura mingea. Meciul acesta ne-a dat speranţe pentru că, dacă vom juca aşa în campionat, le va fi greu cu noi adversarilor. Dan Petrescu ne-a felicitat şi ne-a spus să ţinem capul sus.

Am jucat cu o echipă foarte bună, cu nişte jucători formidabili. Immobile a avut jumătate de ocazie pe Olimpico, nici nu s-a uitat la poartă şi ne-a dat gol.

Am ieşit cu capul sus, dar noi voiam să ne calificăm. La ei cred că puteam să facem mai mult. În această seară cred că o diferenţă mare a făcut-o şi atmosfera. Dacă ar fi aşa meci de meci, ar fi greu pentru adversari. A fost o atmosferă incredibilă, de mult nu a mai fost aşa acasă!

Reclamă

Suntem pe două fronturi acum, campionat şi Cupă. Vrem şi Cupa pentru că nu am câştigat-o niciodată, dar campionatul este cel mai important! N-a jucat nimeni pentru primă în această seară, vă dau cuvântul de onoare. Dădeam toţi banii dacă ne calificam„, a declarat Cristi Manea după CFR Cluj – Lazio 0-0

Cu câţi bani rămâne CFR Cluj după ce a fost eliminată de Lazio

CFR Cluj e OUT din Europa, după 16 meciuri jucate în acest sezon european. A fost singura echipă din România care a ajuns în „primăvara” uneia dintre cele trei competiţii UEFA.

Dacă reuşea să o elimine pe Lazio, CFR Cluj primea de la UEFA încă 300.000 de euro. Nu a reuşit, astfel că rămâne cu cei 5.231.000 de euro. Aproape 3 milioane de euro au primit numai pentru calificarea în faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

1.500.000 de euro au intrat în conturile ardelenilor pentru victoriile obţinute în grupele Conference League şi 166.000 de euro pentru remiza cu Ballkani. UEFA a mai acordat 325.000 de euro clubului patronat de Neluţu Varga pentru faptul că a încheiat grupa pe locul 2.

Jucătorii şi staff-ul aveau promisă, de la Neluţu Varga, o primă cumulată de 200.000 de euro. Suma ar fi fost achitată integral numai dacă CFR Cluj reuşea să o elimine în dublă manşă pe Lazio şi să se califice în optimile de finală.

CFR Cluj – Lazio 0-0

Clujenii aveau nevoie de o victorie pentru a întoarce rezultatul din tur. În Italia, Lazio a câștigat, scor 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

CFR Cluj a intrat bine în meci, a arătat diferit față de confruntarea de la Roma și a încercat să controleze meciul încă din primul minut. Lazialii s-au mulțumit să lovească pe contraatac, dând impresia că nu joacă la potențialul maxim.

Efortul campionilor României a dat roade în minutul 21, atunci când Krasniqi s-a găsit într-o situație foarte bună. Singur cu portarul advers, „șeptarul” ardelenilor a trimis pe lângă poartă.

Prima repriză i-a aparținut CFR-ului, însă Lazio a forțat în actul secund. Luis Alberto a fost foarte aproape să înscrie din corner, în timp ce Simone Scuffet a făcut minuni în poarta clujenilor.

Situația s-a înrăutățit pentru CFR în minutul 77, atunci când Muhar a primit cartonaș roșu, după o intrare foarte urâtă la Ciro Immobile. Clujenii n-au mai reușit să trimită meciul în prelungiri, iar aventura europeană s-a încheiat în play-off-ul UEFA Conference League.

Reclamă

CFR Cluj: Scuffet – Manea (Braun ’84), Kolinger, Burca, Camora – Deac (Hoban ’78), Cvek, Muhar, Krasniqi (Petrila ’84) – Malele (Birligea ’70), Janga (Yeboah ’84). Antrenor: Daan Petrescu

Lazio Roma: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Luis Alberto (Cataldi ’76), Vecino, Basic – Romero (Cancellieri ’66), Immobile, Felipe Anderson. Antrenor: Maurizio Sarri.

Cartonaşe galbene: Muhar ’36, ’77, Deac ’55, Cvek ’59 / Casale ’14, Immobile ‘37

Cartonaş roşu: Muhar ‘77

Meciul de la Cluj-Napoca a fost arbitrat de o brigadă din Germania, cu Felix Zwayer la centru. Zwayer a fost ajutat de asistenţii Stefan Lupp şi Marco Achmuller. Arbitri VAR au fost Harm Osmers şi Katrin Rafalski, iar rezervă Sven Jablonski.

Recomandări
  • CFR Cluj – Lazio 0-0
  • Ce a declarat Cristi Manea la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și