Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Damjan Djokovic nu face deplasarea în Bulgaria. Mihai Stoica: „Mi se pare incredibil”

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 18:52

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Damjan Djokovic nu face deplasarea în Bulgaria. Mihai Stoica: Mi se pare incredibil”

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că echipa „roș-albastră” nu se va baza pe serviciile lui Damjan Djokovic, la partida de la Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB va avea loc miercuri, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Damjan Djokovic, suspendat în cupele europene

Damjan Djokovic este, în momentul de față, suspendat în cupele europene. Fotbalistul venit în această vară la FCSB a încasat un cartonaș roșu la ultimul său meci din competițiile europene, împotriva celor de la Young Boys, în perioada în care era legitimat la CFR Cluj.

Partida a avut loc în luna decembrie a anului 2020, iar, după spusele lui Mihai Stoica, suspendarea acestuia va expira pe data de 31 iulie. Astfel, Elias Charalambous îl va avea la dispoziție pe mijlocașul croat pentru returul de la București, care se va juca fără spectatori.

„Vreau să vă spun ceva extrem de important, habar nu aveam că există aşa ceva. Avea două etape de suspendare Djokovic, dar perioada de exprirare a suspenderăii e 31.07.2023. E ceva fabulos.

Reclamă

La retur ar avea drept de joc. Noi ştiam clar că e suspendat primul meci, dar nu ştiam câte meciuri va sta”, a spus oficialul celor de la FCSB, pentru orangesport.ro.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Gigi Becali: „Dacă o să avem probleme la Sofia, ne lăsăm de fotbal!”

Gigi Becali a anunţat că, în momentul de faţă, FCSB se poate bate cu orice echipă din lume. Becali e sigur că FCSB nu va vaea nicio problemă în turul 2 preliminar al Conference League.

„Nu ne temem de bulgari. Avem echipă prea bună. Noi ne putem bate la ora cu orice echipă din lume. Nu îmi place mie, nu fac pronosticuri. Eu nu cred că o să avem probleme. Dacă avem probleme în primul tur, atunci să ne lăsăm de fotbal. Jucăm în România cu CFR Cluj, cu Dinamo, cu Farul„, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a evaluat pe Florinel Coman la 110 milioane de euro şi l-a comparat cu Neymar, starul celor de la PSG:

Patronul roş-albaştrilor este încântat de prestaţiile lui Coman în tricoul lui FCSB şi l-a evaluat la jumătate din suma plătită de PSG celor de la Barcelona pentru transferul lui Neymar.

Gigi Becali l-a evaluat pe Florinel Coman la 110 milioane de euro şi l-a comparat cu Neymar, starul celor de la PSG:

„Îmi e teamă. Câteodată mă rog să nu îl vadă lumea pe Coman. El e exact ca Neymar. Ce face Neymar, face şi el. Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, trebuie să tai suma, costă 110.

(n.r. despre golul cu Dinamo) Golul acela e un gol care îl încântă pe patron. El aşteaptă emoţia golului, plăcerea golului. El nu mai vine din emoţie. Vine pur şi simplu. Un gol natural, parcă e la playstation”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă susţinută la palat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și