Închide meniul

FCSB va juca fără spectatori returul cu CSKA 1948, din turul 2 preliminar din Conference League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 15:19

Reclamă
FCSB va juca fără spectatori returul cu CSKA 1948, din turul 2 preliminar din Conference League

Gigi Becali schimbă radical politica de transferuri la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

FCSB Va juca fără spectatori returul cu CSKA 1948, din turul 2 preliminar din Conference League. Manșa tur se va disputa pe 27 iulie, la Sofia, în timp ce returul, programat pe 3 august, va avea loc la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca prima partida din noul sezon european de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie luată de Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA în sezonul trecut. În acest context, Gigi Becali nu îşi poate rotunji veniturile din vânzarea biletelor.

Lovitură pentru FCSB! Va juca fără spectatori returul cu CSKA 1948, din turul 2 preliminar din Conference League

„Partida de la București va avea loc fără spectatori, ca urmare a unei decizii a Comisiei de Etică și Disciplină a UEFA din sezonul trecut”, a anunţat FCSB. 

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League. Roş-albaştrii vor disputa primul meci în deplasare, la Sofia, în timp ce returul îl vor disputa pe teren propriu.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat. CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia.

Reclamă

De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și