Închide meniul
Video

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Emoții pentru Florinel Coman. Vedeta, aproape de accidentare înainte de pauză

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 21:48

Reclamă

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Emoții pentru Florinel Coman

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Emoții pentru Florinel Coman. Vedeta celor de la FCSB a fost aproape să se accidenteze înainte de pauza partidei din Bulgaria.  Jucătorul i-a dat emoții lui Elias Charalambous, care ar fi putut pierde unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, partida de la Sofia reprezintă debutul în preliminariile UEFA Conference League. Dacă echipa lui Elias Charalambous va reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia se va duela în turul al 3-lea preliminar al competiției cu Nordsjælland, vicecampioana din Danemarca.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Emoții pentru Florinel Coman. Vedeta s-a ciocnit cu un jucător bulgar

Florinel Coman i-a dat emoții lui Elias Charalambous înainte de pauza partidei din Bulgaria. La scorul de 1-0 pentru formația „roș-albastră”, jucătorul s-a ciocnit de un adversar și a avut nevoie de intervenția medicilor. După ce a primit îngrijiri medicale, acesta s-a ridicat și a putut continua partida, spre bucuria oficialilor de la FCSB.

Emoțiile pentru cei de la FCSB au fost mari, având în vedere că Florinel Coman este cel mai în formă jucător din lotul „roș-albaștrilor”. Acesta a contribuit decisiv la toate victoriile echipei din acest sezon, dar a fost un fotbalist foarte important în lotul echipei lui Gigi Becali și în sezonul trecut, atunci când echipa a terminat campionatul pe poziția a 2-a.

„Mbappe” a mai fost accidentat și după acțiunea din sezonul trecut a celor de la FCSB, din preliminariile UEFA Conference League. Momentul nefericit s-a întâmplat la partida tur din „dubla” cu Dunajska Streda. La finalul acelei campanii de calificare, echipa lui Gigi Becali s-a calificat în grupele competiției europene. Totuși, performanțele acestora au lăsat de dorit și au terminat grupa pe locul al 4-lea.

Reclamă

În cariera sa, fotbalistul a suferit mai multe accidentări grave, care l-au ținut departe de teren pentru aproape 12 luni.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman a deschis scorul în Bulgaria! Atacantul este cel mai în formă jucător din lotul lui Charalambous

Florinel Coman a confirmat încă odată că este cel mai în formă jucător din lotul celor de la FCSB. Fotbalistul a deschis scorul în partida de la Sofia, în minutul 28, după o respingere nefericită din partea portarului bulgar Naumov.

Golul „roș-albaștrilor” a fost marcat chiar la prima acțiune periculoasă a fotbaliștilor pregătiți de Elias Charalambous. Înainte de faza golului, vicecampioana a mai trimis un singur șut spre poartă, prin Șut, care a trimis mingea spre poarta lui Naumov de la 25 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a ajuns la FCSB în anul 2017, după ce Gigi Becali l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi pentru suma de 3 milioane de euro. În perioada petrecută în tricoul „roș-albastru”, „Mbappe” a reușit să înscrie 47 de goluri și să ofere 52 de pase decisive în 197 partide jucate. În prezent, fotbalistul lui Gigi Becali valorează 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și