Închide meniul
Video

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman a deschis scorul în Bulgaria! Cel mai în formă jucător a lovit din nou

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 21:12

Reclamă

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman a deschis scorul în Bulgaria

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimediaimages

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman a deschis scorul în Bulgaria! Fotbalistul celor de la FCSB a dat lovitura în partida de la Sofia, după 28 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, partida de la Sofia reprezintă debutul în preliminariile UEFA Conference League. Dacă echipa lui Elias Charalambous va reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia se va duela în turul al 3-lea preliminar al competiției cu Nordsjælland, vicecampioana din Danemarca.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florinel Coman a deschis scorul în Bulgaria! Atacantul este cel mai în formă jucător din lotul lui Charalambous

Florinel Coman a confirmat încă odată că este cel mai în formă jucător din lotul celor de la FCSB. Fotbalistul a deschis scorul în partida de la Sofia, în minutul 28, după o respingere nefericită din partea portarului bulgar Naumov.

Golul „roș-albaștrilor” a fost marcat chiar la prima acțiune periculoasă a fotbaliștilor pregătiți de Elias Charalambous. Înainte de faza golului, vicecampioana a mai trimis un singur șut spre poartă, prin Șut, care a trimis mingea spre poarta lui Naumov de la 25 de metri.

Florinel Coman a ajuns la FCSB în anul 2017, după ce Gigi Becali l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi pentru suma de 3 milioane de euro. În perioada petrecută în tricoul „roș-albastru”, „Mbappe” a reușit să înscrie 47 de goluri și să ofere 52 de pase decisive în 197 partide jucate. În prezent, fotbalistul lui Gigi Becali valorează 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Motivul pentru care noul gazon de pe stadionul Levski va fi schimbat, la scurt timp după meci. Situație incredibilă din cauza unui concert
Vicecampioana României va juca partida de la Sofia pe un gazon nou, care a fost amplasat cu două săptămâni înaintea duelului din preliminariile UEFA Conference League.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Motivul pentru care noul gazon de pe stadionul Levski, de 40.000 de locuri, va fi schimbat, la scurt timp după meci. Bulgarii se confruntă cu o situație incredibilă, cauzată de un concert al unei cunoscute trupe muzicale.

Totuși, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, partida cu FCSB va fi ultima care se va juca pe gazonul instalat de către oficialii bulgari. Acesta va fi schimbat din cauza unui concert, al trupei Imagine Dragons, la care biletele aproape că s-au epuizat.

Interesant este că recordul de asistență de pe stadionul „Vasiil Levski” nu a fost stabilit de un meci de fotbal. Acesta este în picioare din anul 1990, atunci când o artistă din fosta Iugoslavie a concertat în capitala Bulgariei.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul timpului, stadionul a mai găzduit mai multe concerte ale unor nume mari din industria muzicală. Pe stadionul „Vasil Levski” au mai concertat nume precum: Madonna, Bon Jovi, Metallica, AC/DC, Rammstein, Guns ‘N Roses sau Scorpions.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și