Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | FCSB, un nou asalt pentru a fi primită în Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunţul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2023, 9:17

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | FCSB, un nou asalt pentru a fi primită în Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunţul

Mihai Stoica, în stare de şoc înainte de Belarus - România

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

FCSB nu renunţă la „războiul” cu CSA Steaua şi a venit cu un nou asalt pentru a fi primită în Ghencea. Mihai Stoica anunţă că echipa patronată de Gigi Becali îşi doreşte să joace meciurile din Conference League pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a negociat zile în şir pentru a putea găzdui derby-ul cu Dinamo în Ghencea, dar a fost refuzată. Acum, oficialii grupării din Berceni au făcut o adresă pentru a fi lăsată să dispute posibila partidă cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League.

FCSB, un nou asalt pentru a fi primită în Ghencea!

Vicecampioana României pune presiune pe şefii „militarilor”. FCSB debutează în preliminariile Conference League miercuri, la Sofia, de la ora 20:30. Partida tur a „dublei” cu CSKA 1948 Sofia se poate vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Dacă se va califica, vrea să joace cu danezii de la Nordsjaelland pe arena de 100 de milioane de euro din Ghencea.

Mihai Stoica a depus deja actele. Aşteaptă răspuns şi pentru cererea de a juca pe Stadionul Steaua şi următorul meci de „acasă” din Liga 1, cel cu CFR Cluj.

(n.r. Despre unde se joacă FCSB – CSKA 1948 Sofia, în turul secund preliminar Conference League) Pe Arc. Cu Nordsjaelland, am făcut adresă în Ghencea. Aşteptăm răspunsul CSA referitor la partida cu CFR momentan„, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc pe data de 6 august, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ambele echipe au maximum de puncte după primele două etape. Roş-albaştrii le-au învins pe FC U Craiova 1948 (3-1) şi Dinamo (2-1).

Cine este Nordsjaelland, posibila adversară a FCSB-ului din turul 3 preliminar al Conference League

FCSB s-ar putea duela, în turul 3 preliminar al Conference League, cu danezii de la FC Nordsjaelland. Echipa a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea în prima ligă a campionatului danez și are un lot cotat la 32,75 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Cei mai valoroși jucători din lotul echipei antrenate de Johannes Thorup sunt Ernest Nuamah, cotat la 6 milioane de euro și Marcus Ingvartsen, cotat la 5,5 milioane de euro, care a fost transferat din Bundesliga, de la Mainz.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul istoriei sale, formația din Danemarca a reușit să câștige doar trei trofee. Este vorba despre un titlu de campioană, în sezonul 2011/2012 și două cupe ale Danemarcei, în sezoanele 2009/2010 și 2010/2011.

Vicecampioana României nu are totuși amintiri plăcute din Danemarca. În sezonul trecut, în grupele UEFA Conference League, FCSB a suferit două înfrângeri rușionase de la fotbaliștii lui Silkeborg. Atunci, echipa lui Gigi Becali a pierdut cu scorul de 5-0 ambele partide cu danezii.

În prezent, lotul celor de la FCSB este cotat la 31,80 de milioane de euro, iar dacă vor reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia, „roș-albaștrii” vor avea o misiune mult mai dificilă în turul 3 preliminar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și