Închide meniul

Cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League. Lista posibililor adversari ai vicecampioanei României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 9:31

Cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League. Lista posibililor adversari ai vicecampioanei României

Dezastru pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Lucian Filip, Mihai Pintilii si Elias Charalambous, pe banca lui FCSB / Hepta

S-a aflat cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League. Chiar dacă Gigi Becali visa la grupele Champions League, echipa lui a ajuns din nou în cea de-a treia competiţie europeană. Roş-albaştrii au ratat titlul în Liga 1 pentru al 8-lea an la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-2, şi a devenit matematic campioană. Trupa lui Gică Hagi va fi singura echipă care va reprezenta România în Liga Campionilor, dar va avea un traseu infernal. FCSB va lua startul în turul 3 preliminar al Conference League.

Cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League

FCSB are marele avantaj că va fi cap de serie la tragerea la sorţi şi va evita echipele din campionatele puternice. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous pot avea astfel adversari din Andorra, Gibraltar sau Insulele Feroe.

Posibili adversari ai FCSB-ului în turul 2 preliminar din Conference League:

Connah’s Quay (Țara Galilor)

Reclamă

HB Torshavn (Insulele Feroe)

Europa FC (Gibraltar)

FC Santa Coloma (Andorra)

Reclamă 4 / 0/3

Hammarby (Suedia)

Kalmar FF (Suedia)

Kauno Zalgiris (Lituania)

Pogon Szczecin (Polonia)

Zalaegerszeg (Ungaria)

Kecskeméti (Ungaria)

Borac Banja Luka (Bosnia & Herțegovina)

Reclamă

Sabah FK (Azerbaidjan)

Ordabasy Shymkent (Kazakhstan)

Aktobe (Kazakhstan)

NK Celje (Slovenia)

FK Auda (Letonia)

La ultima participare în competiţiile europene, FCSB a luat startul tot în turul 2 preliminar al Conference League. A eliminat-o atunci cu emoţii pe Saburtalo Tbilisi, scor 3-4 la general. A urmat dubla victorie cu DAC Dunajska Streda, iar în play-off a dat peste Viking. I-a eliminat pe norvegieni cu 4-3 la general.

FCSB a fost repartizată în Grupa B din Conference League, dar s-a făcut de râns. Nu a obţinut nicio victorie în disputele cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg. A încheiat pe ultimul loc, cu 2 puncte.

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după titlul pierdut de FCSB

Căpitanul Darius Olaru și-a criticat colegii după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi a câștigat meciul direct de la Ovidiu, cu 3-2, după ce trupa lui Gigi Becali a condus cu 2-0.

Olaru susține că tactica de a se retrage încă din start i-a costat pe roș-albaștri, la fel cum au contat și greșelile personale de la golurile înscrise de campioana Farul.

Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului. Titlul nu s-a jucat astăzi.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit 3 goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Darius Olaru, citat de digisport.ro.

E foarte mare dezamăgirea. De la 2-0 s-a făcut 3-2. Au meritat victoria. Sunt foarte supărat, îi felicit. Au condus tot campionatul. Ne pare rău că ne-am apropiat şi am căzut pe final„, a declarat şi Florinel.

Recomandări
  • Cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League
  • Lista posibililor adversari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și