Închide meniul

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului: ”Nu poți câștiga în aceste condiții”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 7:37

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului: ”Nu poți câștiga în aceste condiții”

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului

Darius Olaru, în tricoul FCSB / Hepta

Căpitanul Darius Olaru și-a criticat colegii după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi a câștigat meciul direct de la Ovidiu, cu 3-2, după ce trupa lui Gigi Becali a condus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru susține că tactica de a se retrage încă din start i-a costat pe roș-albaștri, la fel cum au contat și greșelile personale de la golurile înscrise de campioana Farul.

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul

Dacă s-ar fi impus pe terenul Farului, FCSB ar fi fost la mâna ei în ultima etapă. Chiar și așa, Olaru susține că titlul nu s-a pierdut în acest duel.

”Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului. Titlul nu s-a jucat astăzi.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit 3 goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Darius Olaru, citat de digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2. Cel mai în formă jucător de la FCSB a fost extrem de dezamăgit după ce echipa sa a pierdut titlul în penultima etapă.

„E foarte mare dezamăgirea. De la 2-0 s-a făcut 3-2. Au meritat victoria. Sunt foarte supărat, îi felicit. Au condus tot campionatul. Ne pare rău că ne-am apropiat şi am căzut pe final„, a spus Florinel Coman după ce Farul a învins FCSB cu 3-2.

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană

Dragoş Nedelcu a oferit declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană. Echipa lui Gică Hagi a revenit de la 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a câştigat titlul cu o etapă înaintea finalului de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

”Pot să zic că sentimentul e nou. Am câştigat şi cu Viitorul, dar în ultima perioadă a play-off-ului am fost accidentat. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum sunt sănătos. Ei au avut foarte multă şansă la 2-0. Noi aşa am câştigat campionatul ăsta, cu remontada. Am revenit de foarte multe ori.

A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt eu la echipa asta. Ne-a spus să continuăm sfârşitul de repriză pe care l-am avut. După cele două goluri luate, am jucat mai bine. Ne-a spus doar să continuăm, că o să fie bine. Simţea că o să vină.

Farul nu avea această mentalitate de a câştiga, nu avea această istorie puternică cum o aveau ei. Acolo dacă nu câştigi, eşti zero. Noi i-am simţit slab fizic pe ei pe teren. Acum cred că ei au toate avantajele posibile. Au jucători foarte buni, au echipă foarte bună, dar de ce câştigă nu ştiu. Am fost acolo şi ei tot timpul ratează titlul la mustaţă. Eu nu vreau să intru în detalii, vreau să le mulţumesc pentru că perioada de la Steaua m-a maturizat„, a spus Dragoş Nedelcu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și