Închide meniul

„Dacă îl joci aşa, l-ai terminat!”. Basarab Panduru, semnal de alarmă despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit o „avere”: „Nu ştie mult fotbal”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 10:34

„Dacă îl joci aşa, l-ai terminat!. Basarab Panduru, semnal de alarmă despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit o „avere: „Nu ştie mult fotbal

"Dacă îl joci aşa, l-ai terminat!". Basarab Panduru, semnal de alarmă despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit o "avere"

Gigi Becali, avertizat de Basarab Panduru / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit o „avere”. Fostul fotbalist şi oficial al roş-albaştrilor e sigur că Andrea Compagno nu poate face faţă ritmului de la FCSB. L-a sfătuit pe Nicolae Dică să nu îl titularizeze meci de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 26 de ani a fost transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948. Compagno a fost rezervă pe Arena Naţională, împotriva lui Anderlecht, după trei meciuri la rând în care intrase încă din primul minut.

Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru Gigi Becali. Ce a spus de Andrea Compagno

Bogdan Rusu a fost titularizat de Nicolae Dică în Anderlecht – FCSB. Compagno l-a înlocuit la pauză.

Reclamă

Dacă îl joci cinci-şase meciuri joi-duminică, l-ai terminat, probabil. Eu apreciez la el, şi am spus asta tot timpul, seriozitatea. Mi se pare un tip foarte serios.

Nu ştie mult fotbal, are ocazii, pentru că are nişte demarcări peste ce văd în campionatul nostru, ştie exact unde să se ducă, știe să ia faţa, se face că pleacă, rămâne în spatele fundaşului, adică face lucrurile acestea perfect.

Reclamă

Totuși, pentru jocul combinativ al FCSB-ului nu ştiu dacă se potriveşte, pentru că nu poţi să dai şi să primeşti, să faci ceva. Dar pentru seriozitatea lui, mă face să mă uit la el şi să-i dau credit„, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0

Andrea Compagno a tras primele concluzii după remiza cu Anderlecht, din UEFA Conference League. Se gândeşte deja la duelul cu Universitatea Craiova, din Liga 1.

Am făcut un meci bun, cu cea mai bună echipă din Belgia. Am avut cea mai mare ocazie, am jucat bine. Încă nu obţinem ceea ce meritam. Am avut o ocazie mare, am avut un meci echilibrat. Nu putem să ne oprim, mergem înainte. Antrenorul ia deciziile, indiferent dacă joci 10 minute trebuie să dai totul. Nu e problemă cine intră, important e echipa. A fost un meci echilibrat. În cupele europene, dacă nu câştigi, nu trebuie să pierzi.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că de la meciul cu Farul până acum echipa a crescut. Sunt sigur că or să vină şi punctele. Totul e posibil. Azi am demonstrat că putem să ne luptăm pentru calificare. Nu avem timp să ne gândim mai desparte, trebuie să ne gândim la meciul cu Craiova. Mă întorc doar în oraş, echipa e diferită. Mă simt bine la FCSB, cel mai bine din România. Important e să ne batem la titlu„, a spus Andrea Compagno la Pro Arena.

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Ne vom juca șansele în această grupă!”

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0. Vicecampioana României a obținut primul meci din grupele UEFA Conference League, iar mijlocașul a avertizat-o pe Silkeborg, viitoarea adversară.

Darius Olaru a fost avertizat după ce arbitrul a refuzat penalty pentru echipa sa. FCSB a cerut lovitură de la 11 metri la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor.

A fost un meci foarte dificil. I-am analizat destul de bine. Am avut și noi situații. Dacă eram puțin mai atenți, puteam să câștigăm. Mie mi s-a părut din teren că a fost penalty.

Pe mine m-a sancționat după pentru că am venit de la cea mai mare distanță. Ne vom juca șansele în această grupă. Ne-a lipsit șansa în această seară. Dacă marcam, reușeam să ne închidem pe final. Ne doream să câștigăm pentru Mihai Neșu”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului pentru Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”