Închide meniul

Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0: „Nu putem să ne oprim! Ne luptăm pentru calificare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2022, 0:34 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 13:21

Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0: „Nu putem să ne oprim! Ne luptăm pentru calificare!

Andrea Compagno, mesaj de luptă după FCSB - Anderlecht 0-0

Andrea Compagno, în tricoul FCSB / Hepta

Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0. Atacantul italian a spus că FCSB are puterea de a lupta în continuare pentru calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost rezervă cu Anderlecht. Atacantul italian a fost trimis în teren în locul lui Bogdan Rusu.

Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0

Am făcut un meci bun, cu cea mai bună echipă din Belgia. Am avut cea mai mare ocazie, am jucat bine. Încă nu obţinem ceea ce meritam. Am avut o ocazie mare, am avut un meci echilibrat. Nu putem să ne oprim, mergem înainte. Antrenorul ia deciziile, indiferent dacă joci 10 minute trebuie să dai totul. Nu e problemă cine intră, important e echipa. A fost un meci echilibrat. În cupele europene, dacă nu câştigi, nu trebuie să pierzi.

Cred că de la meciul cu Farul până acum echipa a crescut. Sunt sigur că or să vină şi punctele. Totul e posibil. Azi am demonstrat că putem să ne luptăm pentru calificare. Nu avem timp să ne gândim mai desparte, trebuie să ne gândim la meciul cu Craiova. Mă întorc doar în oraş, echipa e diferită. Mă simt bine la FCSB, cel mai bine din România. Important e să ne batem la titlu„, a spus Andrea Compagno la Pro Arena.

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Ne vom juca șansele în această grupă!”

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0. Vicecampioana României a obținut primul meci din grupele UEFA Conference League, iar mijlocașul a avertizat-o pe Silkeborg, viitoarea adversară.

Reclamă

Darius Olaru a fost avertizat după ce arbitrul a refuzat penalty pentru echipa sa. FCSB a cerut lovitură de la 11 metri la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor.

”A fost un meci foarte dificil. I-am analizat destul de bine. Am avut și noi situații. Dacă eram puțin mai atenți, puteam să câștigăm. Mie mi s-a părut din teren că a fost penalty.

Pe mine m-a sancționat după pentru că am venit de la cea mai mare distanță. Ne vom juca șansele în această grupă. Ne-a lipsit șansa în această seară. Dacă marcam, reușeam să ne închidem pe final. Ne doream să câștigăm pentru Mihai Neșu”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului pentru Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0

FCSB – Anderlecht 0-0. Echipa lui Nicolae Dică a obţinut primul punct în grupele Conference League. Andrei Cordea a ratat cea mai mare ocazie a meciului, în repriza a doua, după o pasă fabuloasă a lui Darius Olaru.  

FCSB a mai cerut şi un penalty la un fault al portarului lui Anderlecht asupra lui Dawa. Şi belgienii puteau primi un penalty după o imprudenţă a lui Valentin Creţu.

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Me vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus şi Andrei Cordea.

Recomandări
  • Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și