Închide meniul

Damjan Djokovic a marcat primele goluri în tricoul celor de la FCSB! Execuţie perfectă cu CSKA 1948 Sofia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2023, 22:24 / Actualizat: 3 august 2023, 23:30

Reclamă
Damjan Djokovic a marcat primele goluri în tricoul celor de la FCSB! Execuţie perfectă cu CSKA 1948 Sofia

Damjan Djokovic a marcat primul gol pentru FCSB

Hepta

Damjan Djokovic a marcat primele goluri în tricoul celor de la FCSB, cu o execuţie perfectă în meciul cu CSKA 1948 Sofia. Mijlocaşul croat a marcat cu un şut din prima, din interiorul careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus de Gigi Becali în această vară, Djokovic începe să arate că investiţia a fost una bună. Djokovic a marcat primul gol cu o execuţie de efect.

Update: Damjan Djokovic a reuşit dubla în minutul 82! Mijlocaşul croat a contribuit din plin la calificarea echipei sale.

Damjan Djokovic a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB

În minutul 27, Damjan Djokovic a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB. Croatul a reluat din prima centrarea perfectă a lui Florinel Coman. Faza a pornit de la Andrea Compagno, cel care a reuşit o pasă genială cu călcâiul. Djokovic a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract.

Gigi Becali e şi el încântat de fostul mijlocaş al lui CFR Cluj. Înainte de a veni la FCSB, Damjan Djokovic a fost la formaţia saudită Al-Raed, unde a fost pregătit de Marius Şumudică.

Reclamă

Djokovic e cel mai bun de la mijloc, începe echipa cu el. Cu Djokovic ai stabilitate la mijloc, nu s-au apropiat de careu. Am luat trei jucători buni. I-am dat pe unii care nu jucat şi am luat 3 titulari”, declara Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Damjan Djokovic a venit la FCSB cu gândul de a câştiga titlul şi alte trofee.

„Reprezintă o provocare pentru mine și pentru club, după mulți ani fără trofee câștigate. E o provocare mare și sper că pe final de an ne vom bucura. Am experiență în România, am jucat aproape 5 ani. Cred că știu cum se câștigă meciurile și campionatele. Știu ce înseamnă să fii concentrat și determinat. Sper că experiența mea va ajuta echipa. Trebuie să ajungă unde trebuie, după atâția ani.

Reclamă 4 / 0/3

În viață sunt multe aspecte de care trebuie să țină cont un fotbalist. Și banii sunt importanți, dar norocul nostru ca fotbaliști este că suntem plătiți bine. După niște ani în care am tras de mine și m-am uitat mai mult la aspectul financiar, a venit timpul să retrăiesc sentimentul de luptă, să mă lupt pentru ceva. Am venit la un club care are nevoie de trofee, asta mă motivează mai mult decât banii, în momentul de față.

Pentru a fi motivat 100% trebuie să simți o ambiție și din partea clubului, dar și a colegilor și a suporterilor. În trecut am jucat împotriva FCSB, mereu a fost stadionul plin, o atmosferă grea pentru adversari. Și acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să semnez. Nu aștept nimic de la suporteri, ei pot avea așteptări de la mine,  le promit că nu îi voi dezamăgi”, a spus Djokovic în primul interviu acordat la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și