Închide meniul

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League! Lista care îi dă fiori

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2024, 10:36

Reclamă
Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League! Lista care îi dă fiori

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dan Petrescu a aflat care sunt echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în turul doi preliminar al UEFA Conference League. Vicecampioana României așteaptă cu emoții tragerea la sorți care va avea loc pe 19 iunie. Meciul din prima manșă este programat pe 25 iulie, iar echipa calificată în turul trei se decide o săptămână mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii au reușit să încheie sezonul cu cinci victorii la rând și au reușit să se claseze peste Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1. Echipa lui Dan Petrescu va fi cap de serie la tragerea la sorți.

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League

Miza este una uriașă pentru CFR Cluj, care poate da o lovitură financiară importantă în Conference League. O calificare în grupe i-ar aduce 2.9 milioane de euro. Suma poate căpăta proporții după.

Potrivit sport.ro, aceasta este lista completă a posibililor adversari ai CFR-ului:

FC Drita (Kosovo)
FK Sarajevo (Bosnia)
SK Brann Bergen (Norvegia)
Tromso IL (Norvegia)
BK Hacken (Suedia)
Inter Club d’Escalades (Andorra)
Levadia Tallinn (Estonia)
Polissya Zhytomyr (Ucraina)
Radnicki (Serbia)
KF Tirana (Albania)
Tre Penne (San Marino)
Connah’s Quay (Țara Galilor)
Slask Wroclaw (Polonia)
Paide Linnameeskond (Estonia)
Milsami Orhei (Moldova)
Crusaders Belfast (Irlanda de Nord)
Progres Niederkorn (Luxemburg)
La Fiorita (San Marino)
FK Liepaja (Letonia)
Saburtalo Tibilisi (Georgia)
Akademia Puskas (Ungaria)
Elfsborg IF (Suedia)
CSKA 1948 Sofia (Bulgaria)
Cherno More Varna (Bulgaria)
Zira FK (Azerbaidjan)
Sabah FK (Azerbaidjan)
Sumgayit FK (Azerbaidjan)
Derry City (Irlanda)
St. Patrick’s Athletic (Irlanda)
Vllaznia Shkoder (Albania)
St. Joseph FC (Gibraltar)
MFK Ruzomberok (Slovacia)
Urartu FC (Armenia)
Zimbru Chișinău (Moldova)
KF Llapi (Kosovo)
Ilves Tampere (Finlanda)
Neman Grodno (Belarus)
Cliftonville (Irlanda de Nord)
Transinvest Vilnius (Lituania)
Sliema Wanderers (Malta)

Reclamă
Reclamă 4

Prima mutare realizată de Dan Petrescu la CFR Cluj, pentru sezonul viitor

Dan Petrescu a realizat prima mutare la CFR Cluj, pentru sezonul viitor. Panagiotis Tachtsidis, unul dintre jucătorii de bază ai clujenilor, și-a prelungit contractul cu formația din Gruia.

Dan Petrescu a decis să nu renunțe la Panagiotis Tachtsidis, astfel că l-a convins pe grec să continue în Gruia. Noua înțelegere a mijlocașului va expira în 2026, după cum a anunțat clubul, printr-un comunicat oficial.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul nostru, Panagiotis Tachtsidis, și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2026!

Reclamă

Venit în Gruia în vara anului trecut, Tachtsidis și-a trecut în cont 7 reușite, dar și numeroase pase excelente, devenind rapid unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Superligă.

Îi urăm multă baftă în continuare la echipa noastră și cât mai multe reușite!”, a transmis CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Panagiotis Tachtsidis a fost transferat de CFR Cluj la începutul sezonului. Mijlocașul a fost unul dintre jucătorii de bază ai formației din Gruia, bifând 37 de meciuri, în toate competițiile, și reușind să marcheze șapte goluri.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

20:25

Polonia – Austria 1-3. Polonezii sunt ca şi eliminaţi de la EURO 2024! Nici intrarea lui Robert Lewandowski nu i-a ajutat

20:00

VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Barcelona! Abbi Pulling, pole-position. Prima cursă e sâmbătă (19:00, AntenaPLAY)

19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și