Închide meniul

Prima mutare realizată de Dan Petrescu la CFR Cluj, pentru sezonul viitor! Jucătorul a semnat până în 2026

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 15:43

Reclamă
Prima mutare realizată de Dan Petrescu la CFR Cluj, pentru sezonul viitor! Jucătorul a semnat până în 2026

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dan Petrescu a realizat prima mutare la CFR Cluj, pentru sezonul viitor. Panagiotis Tachtsidis, unul dintre jucătorii de bază ai clujenilor, și-a prelungit contractul cu formația din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu o va antrena pe CFR Cluj în sezonul viitor, revenind pe banca clujenilor la începutul acestei luni. „Bursucul” a început deja să facă primele mutări, pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor.

Prima mutare realizată de Dan Petrescu la CFR Cluj, pentru sezonul viitor

Dan Petrescu a decis să nu renunțe la Panagiotis Tachtsidis, astfel că l-a convins pe grec să continue în Gruia. Noua înțelegere a mijlocașului va expira în 2026, după cum a anunțat clubul, printr-un comunicat oficial.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul nostru, Panagiotis Tachtsidis, și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2026!

Venit în Gruia în vara anului trecut, Tachtsidis și-a trecut în cont 7 reușite, dar și numeroase pase excelente, devenind rapid unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Superligă.

Reclamă
Reclamă 4

Îi urăm multă baftă în continuare la echipa noastră și cât mai multe reușite!”, a transmis CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Panagiotis Tachtsidis a fost transferat de CFR Cluj la începutul sezonului. Mijlocașul a fost unul dintre jucătorii de bază ai formației din Gruia, bifând 37 de meciuri, în toate competițiile, și reușind să marcheze șapte goluri.

„Am vorbit două ore!” Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho

Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho! Antrenorul de la CFR Cluj a recunoscut că a discutat timp de două ore cu „The Special One”, care se află în România pentru meciul de retragere al Generației de Aur.

Reclamă

La întâlnirea foștilor jucători care vor evolua la meciul de retragere al Generației de Aur, Dan Petrescu a recunoscut că a avut o întâlnire cu Jose Mourinho.

„Bursucul” a dat de înțeles că are o relație excelentă cu „The Special One” și este de părere că orice antrenor are multe de învățat de la faimosul tehnician din Portugalia.

M-am întâlnit deja cu Mourinho, am vorbit două ore cu el. A fost o întâlnire foarte frumoasă și este clar că ai de învățat de la un astfel de antrenor. Și el mă știa foarte bine!”, a spus Dan Petrescu.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și