Închide meniul

Dan Petrescu a făcut analiza echipelor româneşti, după seara de Conference League. De ce crede ca FCSB va întoarce scorul cu Saburtalo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 9:07

Dan Petrescu a făcut analiza echipelor româneşti, după seara de Conference League. De ce crede ca FCSB va întoarce scorul cu Saburtalo

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu este de părere că FCSB va întoarce scorul cu Saburtalo, în turul doi preliminar din Conference League, după ce prima partidă au pierdut-o ruşinos cu 1-0, în Georgia. Totodată, antrenorul campioanei laudă perfomanţa reuşită de Sepsi, care a învins cu 3-1 pe Olimpija Ljubljana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fpcut analiza echipelor româneşti, după evoluţia din turul doi preliminar con Conference League. CFR Cluj a evoluat şi ea în aceeaşi fază a competiţiei, învingându-i pe cei de la Inter d’Escaldes cu 3-0.

Dan Petrescu a făcut analiza echipelor româneşti, după evoluţia din Conference League. Ce spune despre FCSB

Dan Petrescu speră ca FCSB să aibă un parcurs cât mai lung în Conference League. Totodată, „Bursucul” este de părere că lotul pe care îl are la dispoziţie Toni Petrea este unul valoros, şi că vor reuşi să întoarcă soarta calificării cu Saburtalo, în returul de pe Arena Naţională.

Dan Petrescu laudă şi performanţa obţinută de Sepsi, care a învins-o clar pe Olimpija Ljubljana, scor 3-1. Covăsnenii sunt favoriţi pentru calificarea în turul trei preliminar.

„Erau bine dacă câştigau toate echipele, după părerea mea. Eu m-aş bucura, dacă nu credeţi, să se califice, să vadă şi ei cum este în Europa. Să joace cât mai multe tururi. Cred că FCSB se va califica. Nu am văzut meciul şi nu ştiu. La ce lot au, cred că vor întoarce. Sepsi a demonstrat că este o echipă foarte bună şi 3-1 cred că e un scor foarte bun, au şanse să se califice”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de după partida cu Inter d’Escaldes.

Reclamă

De asemenea, Dan Petrescu a transmis un mesaj şi în legătură cu starea de sănătate a lui Neluţu Varga. Patronul clujenilor se simte bine şi urmează să fie externat.

Am înţeles că zilele astea trebuie să iasă, dacă nu mă înşel într-o zi sau două trebuie să fie acasă. Abia aşteptăm să-l vedem„, a mai spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

CFR a avut o seară liniștită în Gruia. Jefte Betancor a fost omul meciului. A contribuit la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni. Totuşi, „Bursucul” s-a declarat nemulţumit la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Calificare tranşată?) În niciun caz. Dacă îmi spuneai înainte de meci că e 3-0, eram fericit, dar la câte ocazii am avut astăzi… cred că nu a fost niciun meci, în carieră, în care echipa mea să rateze atât de mult. Foarte multe ocazii. În niciun caz nu s-a terminat. Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade, după care mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi mergem după o deplasare foarte grea la Craiova. E un meci care trebuia anulat, aşa era normal.

Aşa am crezut (n.r. după meciul cu Rapid, că s-a spart ghinionul) Aşa am crezut, dar la câte ocazii au fost azi, parcă ceva nu era bine. Având 10 ocazii mari şi dând numai 3 goluri, e clar că voiam mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noştri de atac nu au fost cei mai inspiraţi, chiar dacă toţi au jucat bine„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0.

Românul de la Inter Escaldes, Raul Feher, a comis un penalty şi a fost autorul unui autogol. Totuşi, Dan Petrescu asigură că fundaşul a făcut un meci bun.

„Din ce am văzut eu, nu m-am concentrat pe ce au făcut ei, eu zic că a jucat foarte bine. A dat tot ce a avut mai bun. Feher mi-a zis după meci: ‘La noi o să vedeţi o altă echipă, suntem pregătiţi, cunoaştem temparatura‘”, a mai spus antrenorul campioanei României.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și