Închide meniul

UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Autogolul lui Kolinger oprește seria de victorii a campioanei! Trupa lui Dan Petrescu a urcat pe podium

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2022, 22:27

UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Autogolul lui Kolinger oprește seria de victorii a campioanei! Trupa lui Dan Petrescu a urcat pe podium

Cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu a decedat în ziua meciului UTA - CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Hepta

UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Campioana României a plecat cu un singur punct de la Arad. Trupa lui Dan Petrescu a condus cu 1-0 după golul lui Nana Boateng, din prima repriză. Arădenii n-au renunțat la luptă și au restabilit egalitatea în partea secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Kolinger și-a trimis mingea în proprie poartă, după o deviere a lui Benga. UTA a rămas în inferioritate numerică în minutul 74, după eliminarea lui Damian Isac.

UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Autogolul lui Kolinger oprește seria de victorii a lui Dan Petrescu!

FINAL. UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Trupa lui Dan Petrescu a obținut un punct pe terenul formației lui Ilie Poenaru. Ardelenii au condus cu 1-0 la pauză, dar autogolul lui Kolinger, din minutul 59, le-a „furat” cele 3 puncte. Chiar și cu remiza de astăzi, campioana a urcat pe locul 3 în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt (22).

UTA a întrerupt seria de victorii a CFR-ului. Trupa din Gruia câștigase ultimele 4 partide din campionat. Este prima remiză a echipei lui Dan Petrescu în campionat.

Min 74. Cartonaș roșu pentru UTA! Damian Isac a fost eliminat pentru o intrare din spate asupra lui Ciprian Deac. VAR-ul a intervenit și a confirmat că faultul trebuie sancționat cu roșu.

Reclamă

Min 59. GOOOL UTA Arad! Denis Kolinger, fundașul lui CFR, și-a trimis mingea în proprie poartă, cu capul, după o centrare expediată de arădeni de pe flancul stâng. Benga a deviat cu capul, iar Kolinger n-a putut evita autogolul.

Min 32: GOOOL CFR Cluj! Nana Boateng a deschis scorul după un corner.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start: 

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid – Cascini, Isac, Anton – Stahl, Postolachi, Otele
Rezerve: Balauru – Erico, Hoxhallari, Batha, Ubbink, Negoescu, Jobello, Keșeru, Dobrescu
Antrenor: Ilie Poenaru

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora – Cvek, Boateng, C. Deac – Birligea, Malele, Petrila
Rezerve: Sava – Braun, R. Bălan, Hoban, Muhar, Roger, Gîdea, Yeboah, Janga
Antrenor: Dan Petrescu

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu înainte de UTA – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a înfuriat înainte de UTA – CFR Cluj şi a avut o reacţie surprinzătoare. Antrenorul campioanei României s-a răstit la un jurnalist. Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu a fost legată de scorul cu care vrea să câştige la Arad.

CFR Cluj a câştigat cu acelaşi scor, 1-0, ultimele trei meciuri disputate. Întrebat dacă îşi doreşte acelaşi rezultat şi cu UTA, „Bursucul” şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit.

„UTA la ea acasă e o echipă diferită faţă de deplasare, are 3 victorii acasă şi doar o victorie în deplasare. Noi vom suferi în această lună clar, e greu să joci din 3 în 3 zile.

(Reporter: Veţi fi fericit doar cu un 1-0?) Ce întrebare e asta? Hai, te rog, nu sunt prea bine, nu mă mai întreba de ăstea. Ce vreţi să ziceţi? Cu 7-0 vreau să batem. Cu 7-0 sunt mulţumit. Pui întrebări că să faci polemică. Ce întrebare e asta? Întreabă orice antrenor dacă vrea să bată cu 1-0. De la voi pleacă totul. Eu sunt un băiat respectuos, dar are totul o limită!

Reclamă

De acum nici nu mai răspund la întrebările ăstea. Dacă bat cu 1-0, ce să facem? Vrei să pierd cu 1-0?”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Dan Petrescu, ironie maximă la adresa FCSB

Dan Petrescu a avut o ironie maximă la adresa FCSB. CFR Cluj a câştigat duelul cu Slavia Praga din UEFA Conference League, scor 0-1, dar „Bursucul” nu înţelege de ce atenţia este îndreptată către rivalii din Capitală, care au fost umiliţi de Silkeborg, 0-5.

„Problema e că se vorbeşte prea mult şi nu se face. Ar trebui să muncim mai mulţi, asta o zic mereu. Eu sunt de dimineaţă până seara la fotbal… de 20 de ani ca antrenor şi 20 de ani ca jucător. Toţi vorbim, dar hai să şi muncim puţin, că eu asta fac, muncesc. V-am zis că România este, în momentul de faţă, pe tobogan. Asta este realitate şi noi tot ne gândim ce a fost înainte. S-a dus!

Realitatea asta este, urna a patra sau a treia, liga C, liga D. La fotbal, dacă CFR nu era în ultimii cinci ani, ce se întâmpla? Spuneţi-mi şi mie, nu era nimic. Noroc cu CFR Cluj, care a făcut ceva în Europa. Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar asta nu convine, din păcate. În loc să fim fericiţi că CFR Cluj face rezultate, ne gândim la alţii care pierd cu 5-0.

Nu trebuie să ne bucurăm că cădem cu nimeni. Nici un meci nu este uşor… cu nimeni! Dacă îmi spui acum că România joacă cu San Marino, nu e uşor. Nu va fi niciun meci uşor, indiferent cu cine joacă România sau echipele româneşti. Nu mai există niciun meci uşor. Acum 20 de ani mai erau, dar acum nu mai sunt meciuri uşoare. În concepţia voastră, a specialiştilor, da, sunt meciuri uşoare. În concepţia mea, care sunt antrenor, eu nu văd meci uşor nici cu San Marino, nici cu Franţa”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • UTA Arad – CFR Cluj 1-1
  • Autogolul lui Kolinger oprește seria de victorii a campioanei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și