Închide meniul

Inter Escaldes nu a venit cu charterul la meciul cu CFR Cluj. Dan Petrescu răsuflă ușurat: „Stăm doi colegi în cameră!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2022, 17:56

Reclamă
Inter Escaldes nu a venit cu charterul la meciul cu CFR Cluj. Dan Petrescu răsuflă ușurat: „Stăm doi colegi în cameră!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu într-o conferință de presă / AS.ro

Adria Gallego, fundașul dreapta al celor de la Inter Escaldes, adversara lui CFR Cluj din turul 2 preliminar al Conference League, a oferit detalii despre deplasarea făcută de echipa din Andorra la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu poate sta liniștit. Spre deosebire de FC Pyunik, Inter Escaldes n-a venit la Cluj cu charterul, ci cu o cursă de linie. Echipa din Andorra n-a închiriat camere single, ci și-a grupat jucătorii câte doi într-o cameră.

Inter Escaldes nu a venit cu charterul la meciul cu CFR Cluj și nu stă în camere single

„Nu am venit cu charter-ul, am călătorit normal. Am mers cu autobuzul din Andorra până în Barcelona timp de trei ore, apoi am luat avionul până la Cluj. Am ajuns în această dimineață la ora 6:00. Suntem câte doi colegi în fiecare cameră”, a spus Adria Gallego, conform prosport.ro.

Chiar dacă CFR Cluj e mare favorită împotriva celor de la Inter Escaldes, Gallego are încredere că echipa din Andorra poate produce surpriza. Comparația dintre fotbalul nostru și fotbalul lor este zdrobitoare.

„Andorra este o țară foarte mică, are doar 70.000 de locuitori, așa că liga este mai mică decât cea din ​​România, o țară care are în jur de 20 de milioane de cetățeni, este normal ca cluburile să fie puternice în România. Suntem o echipă profesionistă, cred că cea mai profesionistă echipă din țară, dar campionatul crește de la o zi la alta, toate echipele joacă pe același teren, se antrenează și pe aceleași terenuri. E diferit de celelalte țări.

Reclamă

Suntem o echipă profesionistă, cred că cea mai profesionistă echipă din țară, dar campionatul crește de la o zi la alta, toate echipele joacă pe același teren, se antrenează și pe aceleași terenuri. E diferit de celelalte țări. Sperăm că putem face un joc bun, știm că suntem mai jos decât ei, dar dacă suntem la 100% din capacitate și jucăm bine, îi putem surprinde. Vom încerca să obținem un rezultat bun în România pentru a putea juca pentru calificare în Andorra„, a mai spus Adria Gallego.

Adria Gallego a jucat pentru Poli Iași în perioada iulie 2018 – iulie 2020. A adunat aproape 40 de apariții pentru formația din Copou.

Cine este Inter Club D’Escaldes, adversara CFR-ului din Conference League

În acest sezon, Inter Club d’Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

Reclamă 4 / 0/3

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Ildefons Lima, 42 de ani, deține recordul pentru cel mai logeviv jucător de la o națională europeană. Evoluează pentru Andorra de 24 de ani.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

În turul doi preliminar al Conference League vor evolua și Sepsi, FCSB și Universitatea Craiova. România a rămas făra reprezentante în Champions League și Europa League.

Dan Petrescu, convins că FC Pyunik e echipă mare

CFR Cluj a fost eliminată în turul 1 preliminar al Champions League de FC Pyunik, campioana Armeniei. Înaintea duelului, antrenorul clujenilor și-a lăudat excesiv adversarii. A spus că Pyunik e echipă mare pentru că a venit la Cluj cu charterul și a închiriat camere single.

Ultima oară când am jucat cu o echipă din Armenia la Cluj, ei au venit cu 10 ore înaintea meciului, obosiți. Acum, cei de la Pyunik au venit cu charter. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, au rezervat 41 de camere, toate single. Au condiții foarte bune! Am înțeles că au și o primă foarte mare”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și