Închide meniul

Dan Petrescu avertizează înainte de Inter Escaldes – CFR Cluj: ”Lumea mă ia la mișto! Cine punea 1 euro că Sheriff Tiraspol o bate pe Real Madrid?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 15:25

Dan Petrescu avertizează înainte de Inter Escaldes – CFR Cluj: ”Lumea mă ia la mișto! Cine punea 1 euro că Sheriff Tiraspol o bate pe Real Madrid?”

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu avertizează înainte de Inter Escaldes – CFR Cluj. Ardelenii au câștigat cu 3-0 meciul tur, dar antrenorul campioanei României este convins că returul nu va fi floare la ureche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversara lui CFR Cluj este o echipă semi-profesionistă, astfel campionii sunt favoriţi la calificare. Dacă se vor califica, clujenii se vor duela cu Shakhtyor Soligorsk, din Belarus, în turul al treilea preliminar.

Dan Petrescu avertizează înainte de Inter Escaldes – CFR Cluj

”Pentru fotbalul românesc e foarte bine ca toate echipele să se califice. Eu mereu avertizez aceste lucruri, dar lumea mă ia la mișto. Accept că mă ia la mișto lumea. Dar, după meciuri, parcă zic toți că am avut dreptate.

În fotbal se poate întâmpla orice, oricând. Sheriff Tiraspol a bătut-o pe Real Madrid. Cine punea 1 euro că bat ei la Real acasă? E posibil orice. Dacă nu ești concentrat, se poate întâmpla orice”, a declarat Dan Petrescu.

Manșa retur dintre Inter Escaldes și CFR Cluj se va disputa pe 27 iulie, de la ora 18:00. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

CFR Cluj nu a avut milă de Inter Escaldes şi a câştigat cu 3-0 în turul 2 din Conference League. Campionii României au făcut uitată ruşinea cu Pyunik, din preliminariile UEFA Champions League. Dan Petrescu are, în sfârşit, motive de bucurie.

CFR a avut o seară liniștită în Gruia. Jefte Betancor a fost omul meciului. A contribuit la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni. Totuşi, „Bursucul” s-a declarat nemulţumit la conferinţa de presă.

„(Reporter: Calificare tranşată?) În niciun caz. Dacă îmi spuneai înainte de meci că e 3-0, eram fericit, dar la câte ocazii am avut astăzi… cred că nu a fost niciun meci, în carieră, în care echipa mea să rateze atât de mult. Foarte multe ocazii. În niciun caz nu s-a terminat. Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade, după care mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi mergem după o deplasare foarte grea la Craiova. E un meci care trebuia anulat, aşa era normal.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa am crezut (n.r. după meciul cu Rapid, că s-a spart ghinionul) Aşa am crezut, dar la câte ocazii au fost azi, parcă ceva nu era bine. Având 10 ocazii mari şi dând numai 3 goluri, e clar că voiam mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noştri de atac nu au fost cei mai inspiraţi, chiar dacă toţi au jucat bine„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și