Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu, criză de nervi după Şahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0. Atac la şefii fotbalului românesc: „Nu o să ajungem niciodată în grupe! N-avem nicio şansă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2022, 8:36 / Actualizat: 5 august 2022, 11:03

Dan Petrescu, criză de nervi după Şahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0. Atac la şefii fotbalului românesc: „Nu o să ajungem niciodată în grupe! N-avem nicio şansă!

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 0-0
  • Dan Petrescu a răbufnit la conferinţa de presă

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi după meciul Şahtior Soligorsk – CFR Cluj, scor 0-0, din prima manşă a turului 3 preliminar al Conference League. Antrenorul grupării din Gruia e convins că echipa sa are mari probleme din cauza programărilor LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a jucat în Turcia, iar la trei zile distanţă are programat duelul cu Chindia Târgovişte, de la Ploieşti. Petrescu nu îşi explică de ce conducătorii fotbalului românesc nu au venit în ajutorul echipelor care se luptă pentru calificarea în grupele Conference League.

Dan Petrescu, criză de nervi după Şahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0

Jucăm acasă meciul următor, ar trebui să fim favoriți. Dar în condițiile în care Federația lor le amână meciul și nu joacă pentru a-i odihni, iar noi jucăm, au avantaj ei. Mi se pare corect ce face Federația lor, noi nu avem niciun avantaj. Nu o să ajungem niciodată în grupele Champions League, Europa League, nu avem cum!

Reclamă

Dacă am fi jucat cu echipa a doua sau juniori în campionat, poate ar fi fost mai bine, ne-am fi odihnit și noi, dar trebuie să respectăm competiția, vrem să câștigăm iar campionatul.

La câți jucători de atac accidentați sunt… eu n-am jucători de atac acum. La următorul meci de campionat nu am nimic nou, nimic! Nu pot să-l folosesc tot timpul pe Debeljuh și Păun. Atât! Noi am avut astăzi doi jucători de atac pe banca de rezerve. Ei (n.r. Șahtior Soligorsk) au avut 7!

Reclamă

Ei vor avea 7 zile de antrenament, pentru noi va fi iarăși imposibil. Ajungem pe la 3 dimineața, mâine nu ne antrenăm. Apoi avem meci, apoi zburăm iar la Cluj și vine meciul. Nu vom fi fresh! Așa s-a întâmplat și cu armenii.

Nu e o scuză, e realitatea. Am luat gol în minutele 89 și 118. Apoi mă vor critica toți. Am luat gol pe final pentru că echipa are o vârstă și nu am putut face două echipe, pentru că s-au accidentat prea mulți jucători. L-am avut și pe Manea răcit la deplasarea asta, n-a putut să vină„, a răbufnit Dan Petrescu la conferinţa de presă.

„Bursucul” e convins că nu are parte de înţelegere din faţa conducătorilor fotbalului românesc. Acesta este motivul pentru care nici măcar nu a cerut amânarea meciului Chindia – CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 18:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care CFR Cluj nu a încercat să amâne meciul cu Chindia Târgovişte

Nu am făcut niciodată vreun demers pentru că nu avem nicio șansă. Nu avem nicio şansă! Nu s-a pus această problemă niciodată în 5 ani. Nici măcar nu au schimbat meciurile, la alte echipe le schimbă meciurile, zilele.

La noi nu schimbă nimic! Dacă se poate să fie meciurile la prânz, la 12, la 3… cum vrem să ajungem cu echipele în grupe? Dacă o echipă are șansă, dă-i șansa! Pune meciul în noiembrie, când e Mondialul! De ce să joc acum când avem nevoie să ne califăm în grupe?„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Campionii României au avut probleme mari în ofensivă şi au trimis un singur şut pe spaţiul porţii celor de la Şahtior Soligorsk. Nici adversarii nu au fost mai inspiraţi. Şi ei au avut o singură execuţie cadrată.

CFR Cluj venea după victoria din Liga 1 contra celor de la Mioveni, scor 4-2. În Conference League, trupa lui Dan Petrescu a eliminat-o în turul precedent pe campioana Andorrei, Inter Club d’Escaldes.

Returul dintre CFR Cluj şi Şahtior Soligorsk este joia viitoare, pe 11 august. Meciul din Gruia va fi fi de la ora 20:00 în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”