Închide meniul

Şahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu a dat-o în bară! Campionii României au avut un singur şut pe poartă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 21:50 / Actualizat: 5 august 2022, 0:04

Şahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu a dat-o în bară! Campionii României au avut un singur şut pe poartă

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

  • Şahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0
  • Echipa lui Dan Petrescu a lovit bara de două ori

Şahtior Soligorsk – CFR Cluj, prima manşă a confruntării din turul trei preliminar din Conference League, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Meciul a avut loc în Turcia, ca urmare a războiului din Ucraina. Campionii României au avut probleme mari în ofensivă şi au trimis un singur şut pe spaţiul porţii adverse. Nici adversarii nu au fost mai inspiraţi. Şi ei au avut o singură execuţie cadrată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj venea după victoria din Liga 1 contra celor de la Mioveni, scor 4-2. În Conference League, trupa lui Dan Petrescu a eliminat-o în turul precedent pe campioana Andorrei, Inter Club d’Escaldes.

Şahtior Soligorsk – CFR Cluj 0-0

Min. 90+3: Fluier final! Şahtior Soligorsk – CFR Cluj s-a terminat 0-0.

Reclamă

Min. 19: Bară şi pentru CFR Cluj! Deac i-a centrat perfect lui Yuri, iar mingea reluată de el a lovit bara din dreapta a porţii apărate de Plotnikov.

Min. 16: O nouă ocazie a lui Şahtior Soligorsk. Satara a trimis în transversală, după un corner executat perfect!

Reclamă

Min. 7: Ocazie uriaşă a gazdelor! Placca a scăpat din marcaj, a intrat în careu şi a şutat în forţă. Scuffet a reuşit să răspingă în lateral.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Scuffet – Graovac, Yuri, A. Burcă, Camora – Cvek, Boateng, Păun – C. Deac, Debeljuh, Roger
Rezerve: Gal, Bălgrădean – Brucic, Petrila, Yeboah, Betancor, Hoban, Kolinger, Bordeianu, Braun, Muhar
Antrenor: Dan Petrescu

Șahtior: Platnikov – Simunovic, Filipenko, Satara, Antic – Divanovic, Krymi, Korzun – Correia Da Silva, Placca, Ivanovic
Rezerve: Stepanov, Chernik – Skavysh, Ahmedi, Davyskiba, Podstrelov, Yuzpchuk, Zabelin, Charniak, Karpitski, Shauchenka
Antrenor: Sergey Tashuev

Adversara clujenilor a beneficiat de statutul de „lucky loser”, după eliminare din primul tur preliminar de Champions League, şi astfel nu a mai fost nevoită să dispute o dublă pentru calificare în turul trei din Conference League.

Şahtior Soligorsk a devenit campioană în Belarus, în sezonul trecut. În actuala ediţie de campionat, se află pe primul loc, cu 30 de puncte după 15 etape.

În primul tur preliminar de Champions League, de unde CFR Cluj a fost eliminată ruşinos de Pyunik Erevan, Şahtior Soligorsk a fost învinsă de Maribor, după 0-0 în tur, şi 0-2, în returul din Belarus.

CFR Cluj a trecut în turul doi preliminar din Conference League de Inter Club d’Escaldes. Trupa lui Dan Petrescu a obţinut calificarea după o victorie clară în tur, 3-0, şi un rezultat de egalitate dezamăgitor în returul din Andorra, 1-1.

Dacă va trece de Şahtior Soligorsk, clujenii pot da piept cu pierzătoarea dintre NK Maribor, din Slovenia, şi Helsinki, campioana Finlandei. Dubla dintre cele două se dispută în Europa League. Partidele CFR-ului din play-off ar urma să se dispute 18, respectiv 25 august.

Reclamă

Echipe probabile:

Șahtior Soligorsk: Stepanov – Yuzepciuk, Satara, Antici, Șaucenka – Divanovici, Krymi, Ahmedi – Feijao, Șarniak, Ivanovici

Rezerve: Plotnikov, Skaviș, Placca, Daviskiba, Korzun, Podstrelov, Simunovici, Zebelin, Karpitski

Antrenor: Serghei Tașuev

CFR Cluj: Bălgrădean – Braun, Graovac, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Bordeianu – Roger, Debeljuh, Ad. Păun

Rezerve: Scuffet, Petrila, Yeboah, Betancor, Mistrati, Kolinger, Cvek, Yuri, Muhar

Absent: Cr. Manea (Covid)

Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele

CFR Cluj l-a prezentat pe Cephas Malele. Campioana, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Fostul atacant de la FC Argeş a fost prezentat oficial.

Dan Petrescu şi-a luat atacant care să îl ducă în grupele Conference League. Cephas Malele, fostul golgheter de la FC Argeş, a fost prezentat oficial de campioană.

„Bun venit, Cephas Malele!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Tai au ajuns la un acord privind transferul atacantului Cephas Malele în Gruia.

Fotbalistul de 28 de ani a început fotbalul la grupele de juniori ale lui FC Zurich, iar apoi a continuat în Italia la Palermo, FC Trapani și Virtus Entella. Apoi, după o perioadă petrecută în Portugalia, Malele a jucat un sezon la FC Argeș, iar în ultima stagiune a evoluat în Arabia Saudită la Al-Tai.

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

Malele se va lupta pentru un loc de titular cu Jefte Betancor şi cu Gabriel Debeljuh. Malele are o cotă de piaţă de 1.000.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc