Închide meniul

Dan Petrescu, înțepături pentru FCSB înaintea meciurilor din Conference League: „Alte echipe n-au reușit asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 iulie 2022, 19:34 / Actualizat: 20 iulie 2022, 22:35

Dan Petrescu, înțepături pentru FCSB înaintea meciurilor din Conference League: „Alte echipe n-au reușit asta!

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a transmis înțepături pentru FCSB înaintea meciurilor din preliminariile Conference League. CFR Cluj și marea rivală din Superliga se vor lupta joi seară pentru calificarea în turul 3, cu Inter Escaldes, respectiv FC Saburtalo Tbilisi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința premergătoare meciului din Gruia, dintre CFR Cluj și Inter Escaldes, Dan Petrescu a avut un mesaj ironic la adresa FCSB-ului.

Dan Petrescu, înțepături pentru FCSB înaintea meciurilor din Conference League

„Bursucul” a amintit faptul că CFR Cluj a cucerit ultimele 5 titluri din România, câștigând meciurile considerate „ușoare”, în timp ce contracandidatele la trofeu n-au reușit să facă asta:

„Eu îmi fac meseria de antrenor, nu pot să fac și meseria de jucător. Nu pot să dau pase, nu pot să dau goluri. Încerc să-i motivez mereu, să-i fac să înțeleagă că orice meci e greu. Aici așa s-au câștigat campionate: meciurile care se credeau ușoare au fost câștigate, alte echipe nu le-au câștigat”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

În ciuda diferenței de valoare dintre cele două loturi, Dan Petrescu trage un semnal de alarmă și spune că duelul cu formația semi-profesionistă Inter Escaldes nu va fi deloc simplu.

Reclamă

De asemenea, tehnicianul lui CFR Cluj a declarat că meciul cu FC U Craiova 1948, din deplasare, n-ar fi trebuit să se mai dispute în acest weekend, în etapa a 2-a din Superliga, ținând cont că ardelenii vor juca miercuri returul cu Inter Escaldes, în returul din Andorra.

Meciul dintre FC U Craiova 1948 și CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 16:00. Inițial, partida era programată sâmbătă, de la 21:30.

„Dacă credem că e un meci ușor, 100% nu câștigăm. Eu vreau să câștig, atât, e important să legăm două victorii la rând, mergem încrezători la meciul de duminică, știți și voi cum a fost programat.

Reclamă 4 / 0/3

Aș fi vrut să avem și noi pauză, dar mă gândesc doar la meciul de mâine. Avem mare nevoie de victorie. N-ar fi trebuit să se joace cu Craiova, era normal să amâne meciuri când o echipă joacă în Europa”, a mai declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Cine este Inter Club D’Escaldes, adversara CFR-ului din Conference League

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Ildefons Lima, 42 de ani, deține recordul pentru cel mai logeviv jucător de la o națională europeană. Evoluează pentru Andorra de 24 de ani.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

În turul doi preliminar al Conference League vor evolua și Sepsi, FCSB și Universitatea Craiova. România a rămas făra reprezentante în Champions League și Europa League.

Recomandări
  • Dan Petrescu, înțepături pentru FCSB înaintea meciurilor din Conference League
  • Anunțul antrenorului lui CFR Cluj: „Alte echipe n-au reușit asta!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și