Închide meniul

Dan Petrescu, ironie maximă la adresa FCSB: „Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar ne gândim la alţii care pierd cu 0-5!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 13:02

Dan Petrescu, ironie maximă la adresa FCSB: „Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar ne gândim la alţii care pierd cu 0-5!

Dan Petrescu, o nouă victorie în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Dan Petrescu a avut o ironie maximă la adresa FCSB. CFR Cluj a câştigat duelul cu Slavia Praga din UEFA Conference League, scor 0-1, dar „Bursucul” nu înţelege de ce atenţia este îndreptată către rivalii din Capitală, care au fost umiliţi de Silkeborg, 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a lăudat-o pe CFR Cluj, care a obţinut primul succes în grupele Conference League. Ardelenii au ajuns la patru puncte şi au şanse mari de calificare în primăvara europeană.

Dan Petrescu, ironie maximă la adresa FCSB

„Problema e că se vorbeşte prea mult şi nu se face. Ar trebui să muncim mai mulţi, asta o zic mereu. Eu sunt de dimineaţă până seara la fotbal… de 20 de ani ca antrenor şi 20 de ani ca jucător. Toţi vorbim, dar hai să şi muncim puţin, că eu asta fac, muncesc. V-am zis că România este, în momentul de faţă, pe tobogan. Asta este realitate şi noi tot ne gândim ce a fost înainte. S-a dus!

Realitatea asta este, urna a patra sau a treia, liga C, liga D. La fotbal, dacă CFR nu era în ultimii cinci ani, ce se întâmpla? Spuneţi-mi şi mie, nu era nimic. Noroc cu CFR Cluj, care a făcut ceva în Europa. Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar asta nu convine, din păcate. În loc să fim fericiţi că CFR Cluj face rezultate, ne gândim la alţii care pierd cu 5-0.

Nu trebuie să ne bucurăm că cădem cu nimeni. Nici un meci nu este uşor… cu nimeni! Dacă îmi spui acum că România joacă cu San Marino, nu e uşor. Nu va fi niciun meci uşor, indiferent cu cine joacă România sau echipele româneşti. Nu mai există niciun meci uşor. Acum 20 de ani mai erau, dar acum nu mai sunt meciuri uşoare. În concepţia voastră, a specialiştilor, da, sunt meciuri uşoare. În concepţia mea, care sunt antrenor, eu nu văd meci uşor nici cu San Marino, nici cu Franţa”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Dan Petrescu, scos din sărite: „Sunt băiat respectuos, dar are totul o limită!”

Dan Petrescu s-a înfuriat înainte de UTA – CFR Cluj şi a avut o reacţie surprinzătoare. Antrenorul campioanei României s-a răstit la un jurnalist. Întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu a fost legată de scorul cu care vrea să câştige la Arad.

CFR Cluj a câştigat cu acelaşi scor, 1-0, ultimele trei meciuri disputate. Întrebat dacă îşi doreşte acelaşi rezultat şi cu UTA, „Bursucul” şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit.

„UTA la ea acasă e o echipă diferită faţă de deplasare, are 3 victorii acasă şi doar o victorie în deplasare. Noi vom suferi în această lună clar, e greu să joci din 3 în 3 zile.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Veţi fi fericit doar cu un 1-0?) Ce întrebare e asta? Hai, te rog, nu sunt prea bine, nu mă mai întreba de ăstea. Ce vreţi să ziceţi? Cu 7-0 vreau să batem. Cu 7-0 sunt mulţumit. Pui întrebări că să faci polemică. Ce întrebare e asta? Întreabă orice antrenor dacă vrea să bată cu 1-0. De la voi pleacă totul. Eu sunt un băiat respectuos, dar are totul o limită!

De acum nici nu mai răspund la întrebările ăstea. Dacă bat cu 1-0, ce să facem? Vrei să pierd cu 1-0?”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și