Închide meniul

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. FCSB, duel de foc cu Maccabi Tel Aviv

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 23:20

Reclamă
Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. FCSB, duel de foc cu Maccabi Tel Aviv

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene

Colaj cu FCSB, Corvinul, CFR Cluj și Universitatea Craiova / Hepta și Profimedia

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. Iată cu cine se vor duela FCSB, CFR Cluj, Univ. Craiova și Corvinul în turul 2 al preliminariilor europene. Echipele românești își știu toate adversarele, după finalul partidelor din tururile cu numărul 1. Este de notat faptul că FCSB și CFR Cluj își cunoșteau adversarele încă dinainte de aceste partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB se află în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce Corvinul s-a calificat în turul 2 Europa League. De cealaltă parte, CFR Cluj și Universitatea Craiova își vor începe aventura europeană în turul al 2-lea din Conference League.

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene

Maccabi Tel Aviv, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Maccabi Tel Aviv este campioana sezonului trecut din Israel. În total, adversara FCSB-ului a câștigat 25 de titluri, în întreaga sa istorie.

Vedeta echipei este Eran Zahavi, care a fost și adversarul României în preliminariile pentru EURO 2024. Atacantul a ajuns acum la 36 de ani și este cotat la suma de 1,2 milioane de euro.

În momentul de față, Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la suma de 23,02 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Cel mai valoros jucător al israelienilor este Felicio Milson, un portughez în vârstă de 24 de ani care este cotat la suma de 4 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Rijeka, adversara Corvinului din turul 2 preliminar al Europa League:

HNK Rijeka este vicecampioana sezonului trecut din liga Croației. Adversara Corvinului are un lot cotat la 38,68 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

De cealaltă parte, echipa lui Florin Maxim este cotată la suma de 5,51 de milioane de euro.

Cei mai scumpi jucători din lotul coraților sunt Niko Jankovic (22 de ani) și Toni Fruk (23 de ani). Fiecare dintre jucătorii menționați valorează câte 5 milioane de euro.

Reclamă

În istoria sa, Rijeka a reușit să cucerească un titlu, două Cupe ale Iugoslaviei, 6 Cupe ale Croației și o Supercupă a Croației.

Neman Grodno, adversara CFR-ului din turul 2 preliminar al Conference League

Neman Grodno a terminat sezonul precedent pe locul al 3-lea în campionatul din Belarus, la 2 puncte de campioana Dinamo Minsk.

Adversara CFR-ului are un lot cotat la 5,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Cel mai scump jucător din lot este Pavel Savitskiy, care valorează suma de 900.000 de euro.

De cealaltă parte, echipa lui Dan Petrescu are un lot cotat la 19,13 milioane de euro. Cei mai scumpi jucători ai ardelenilor sunt Karlo Muhar și Răzvan Sava, care valorează câte 2 milioane de euro.

De notat este faptul că duelul clujenilor din deplasare se va juca în Ungaria, din cauza sancțiunilor existente.

Maribor, adversara Universității Craiova din turul 2 preliminar al Conference League:

În sezonul trecut, Maribor a terminat pe locul al 2-lea în campionatul din Slovenia și a obținut calificarea în turul 1 preliminar al Europa League. Totuși, slovenii au fost învinși de Botev Plodviv, cu scorul general de 3-4, în această fază.

Astfel, echipa din Slovenia se va duela cu oltenii lui Mihai Rotaru în turul al 2-lea al Conference League.

Maribor are un lot cotat la 10,10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Cel mai scump jucător este Karlo Borys, împrumutat de la Westerlo, care valorează suma de 1,3 milioane de euro, la doar 17 ani.

Totuși, vedeta echipei este Josip Ilicic, care a făcut spectacol în Serie A, pe parcursul carierei. Acum, ajuns la 36 de ani, se va duela pentru calificare cu Universitatea Craiova.

Oltenii lui Mihai Rotaru au un lot cotat la 22,33 de milioane de euro. Cel mai scump jucător de la Universitatea Craiova este Alexandru Mitriță, care este cotat la 3,5 milioane de euro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 19 iul.

Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri

23:50

Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00)

23:47

Florin Maxim i-a luat tare pe jucători, deşi Corvinul a scris istorie în Europa League: „Am fost inexistenţi! Asta e mai grav”

23:39

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1? Conducerea din Giulești a dat toate detaliile

23:02

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Suma acordată de UEFA

22:40

Vlad Dragomir a înscris un gol de senzație pentru Pafos, în preliminariile Europa League! Românul a surprins pe toată lumea

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Ce pact a făcut William Baeten cu FCSB! Totul a fost dezvăluit de Adrian Mititelu: „A refuzat şi CFR!” 6 Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „E imposibil!”
Citește și