Închide meniul

Dan Petrescu, reacție furibundă înainte de CFR Cluj – Lazio: „Zi-mi un nume de la ei care lipsește! Vor juca cu cei mai buni, noi suntem cei dezavantajați!”

Sebastian Cristian Publicat: 22 februarie 2023, 18:53

Dan Petrescu, reacție furibundă înainte de CFR Cluj – Lazio: Zi-mi un nume de la ei care lipsește! Vor juca cu cei mai buni, noi suntem cei dezavantajați!”

Dan Petrescu a ruptă tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe / Hepta

  • Dan Petrescu, reacție furibundă înainte de CFR Cluj – Lazio
  • „Vor juca cu cei mai buni, noi suntem cei dezavantajați!”

Dan Petrescu a avut o reacție furibundă înainte de CFR Cluj Lazio. Antrenorul ardelenilor a ținut să precizeze că problemele reale de lot sunt în trupa sa, nu în formația lazială. De asemenea, „Bursucul” a analizat șansele de calificare ale CFR-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Lazio, returul din play-off-ul UEFA Conference League, va avea loc joi, 23 februarie, de la ora 19:45 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Petrescu, reacție furibundă înainte de CFR Cluj – Lazio: „Zi-mi un nume de la Lazio care lipsește! Vor juca cu cei mai buni, noi suntem cei dezavantajați!”

„Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte de la Lazio. Zi-mi un nume, la meciul tur s-a spus că vor juca cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni jucători, la noi lipsesc doi jucători, la ei doar Pedro lipșește, care nu era titular oricum. Noi suntem dezavantajaţi, băgaţi invers în România. Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, CFR Cluj are. Veţi vedea mâine.

Reclamă

Cât despre calificare, 90% şanse pentru Lazio, 10% pentru CFR Cluj. Vreau să fiu realist. Nici pesimist nici optimist, asta e realitatea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

În meciul tur, Lazio s-a impus la limită, scor 1-0, deși a evoluat aproape 80 de minute cu un om în minus. Echipa care se va califica își va asigura prezența în optimile de finală ale UEFA Conference League.

Reclamă

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!”

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat un record de bilete vândute la meciul cu Lazio, din returul play-off-ului Conference League. Duelul din Gruia se va juca cu „casa închisă”. Partida va avea loc joi, de la ora 19:45, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio. Președintele ardelenilor crede că formația lui Dan Petrescu poate să-i elimine pe italieni doar cu sprijinul fanilor.

“Este sold out! Prin colțuri, doar așa dacă găsim persoane care au cumpărat bilete și încă nu au apucat să le dea. În acest moment avem posibilitatea de a găzdui 16.000 de spectatori din ce am înțeles. Pentru că avem acea tribună suspendată în spatele porții, de la etaj, care nu poate să fie folosită conform normelor. Ea este sigură, doar că normele nu promit.

Reclamă 4 / 0/3

Doar având spectatorii în spate și dacă se nimerește să avem și una dintre zilele noastre bune, cu ei care dacă ar acuza să zic frigul din România, atunci poate am avea o șansă de a trece. Meciul cu FC Argeș a venit ca o descătușare, am avut spirit.

Chiar dacă am avut înfrângeri la limită în ultimele partide, am avut grijă să fim alături de jucători. Adică nu s-a făcut absolut nicio presiune, i-am încurajat, am avut un spirit bun. Și din partea conducerii către jucători spre staff”, a spus Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Media de spectatori la meciurile CFR-ului de pe teren propriu din acest sezon este 3.000. În ultimul meci dinaintea duelului cu Lazio, CFR a învins-o cu 3-1 pe FC Argeș.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: "Mă întorc ca acasă"! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Liga 1 • 13 apr., 21:49
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 13 apr., 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia