Închide meniul

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după tragerea la sorţi din Conference League: „Voiam West Ham, eram disperat! M-am supărat că a căzut cu FCSB!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 17:03

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după tragerea la sorţi din Conference League: „Voiam West Ham, eram disperat! M-am supărat că a căzut cu FCSB!

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a oferit o reacţie uluitoare după tragerea la sorţi din Conference League. CFR Cluj se va duela în faza grupelor cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani, însă „Bursucul” nu este mulţumit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu îşi dorea ca CFR Cluj să joace împotriva lui West Ham, adversara FCSB-ului. Antrenorul campioanei României se teme de Slavia Praga, echipă pe care ardelenii au mai întâlnit-o şi în play-off-ul Champions League din 2019.

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după tragerea la sorţi din Conference League

„Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că a căzut Steaua… FCSB, pardon. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham. Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar.

Ultimul meu în Turcia am pierdut cu 0-2… unde? La Sivasspor. N-am ajuns la poartă, ne-au dominat, ne-au făcut praf. Au jucători de clasă, buget foarte foarte mare. Toţi atacanţii lor câştigă două milioane, nici pe ăştia nu îi voiam! Iar pe a treia echipă nu o cunosc!

Iar o să zică lumea că mă plâng, dar eu voiam West Ham, asta voiam. În cealaltă urnă vă spun cu cine voiam. Erau două echipe, una din Irlanda şi una din Scoţia. Pentru că mă întorceam tot în Anglia. Şi stilul lor mă avantaja pe mine mai mult. Dar niciodată nu am avut noroc la tragerea la sorţi.

Reclamă

(Reporter: Dar care e norocul lui Dan Petrescu?) Nu la tragerile la sorţi. V-am zis ce vă doream. West Ham, Hearts… şi o echipă, Riga, parcă am vrut din urna a patra. Dar din 8 să ghiceşti una a mea, nu aveam nicio şansă. Eu nu am avut niciodată noroc la tragerile la sorţi, nici la penalty-uri”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Balkani.

România are două reprezentante în grupele Conference League. FCSB și CFR Cluj le-au eliminat pe Viking și Maribor în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

În grupe, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, în timp ce CFR Cluj va juca cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani.

Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Cristi Balaj visează la „primăvara europeană” în Conference League

Cristi Balaj e încrezător după ce CFR Cluj a picat cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani în grupa de Conference League.Crede că campioana României poate ajunge în „primăvara europeană”.

”Slavia Praga e adversarul cel mai complicat. Avem jucători și staff tehnic care ar putea aduce o calificare în primăvara europeană. Sper să realizăm mai multe decât în sezonul precedent. Probabil cu excepția celor de la Slavia Praga, este o grupă care ne dă speranțe.

Reclamă

Trebuie să învățăm ceva din sezonul precedent, unde am avut o grupă complicată. Mi-e greu să cred că altă echipă ar fi putut să facă mai multe. Important e să se califice ambele echipe în primăvara europeană”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Cu Slavia Praga, CFR Cluj s-a mai întâlnit și în play-off-ul Champions League, în 2019, duel pierdut de echipa antrenată și atunci de Dan Petrescu.

Recomandări
  • Dan Petrescu, reacţie uluitoare după tragerea la sorţi din Conference League
  • Ce l-a nemulţumit pe „Bursuc”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și