Închide meniul

Dan Petrescu s-a plâns în engleză după Maribor – CFR Cluj 0-0: “Incredibil! Am jucat 13 meciuri în 40 de zile!”. Marea sa frică de la retur: “E o mare problemă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 8:42

Dan Petrescu s-a plâns în engleză după Maribor – CFR Cluj 0-0: “Incredibil! Am jucat 13 meciuri în 40 de zile!”. Marea sa frică de la retur: “E o mare problemă!”

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu s-a plâns în limba engleză după meciul Maribor – CFR Cluj 0-0, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Antrenorul campioanei României le-a semnalat jurnaliștilor sloveni că CFR este “echipa cu cele mai multe meciuri disputate în această perioadă, din întreaga lume”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Bursucul” s-a declarat mulțumit de remiza obținută pe terenul lui Maribor, dar privește cu teamă către returul din Gruia, de joia viitoare.

Dan Petrescu s-a plâns în engleză după Maribor – CFR Cluj 0-0: “Incredibil!”

După ce săptămâna trecută l-a pierdut pe Gabriel Debeljuh, Dan Petrescu s-a lovit de o nouă problemă la meciul din Slovenia. Nana Boateng s-a accidentat și el și a fost înlocuit în minutul 30.

Tehnicianul ardelenilor este îngrijorat de numărul de jucători pe care îi va avea la dispoziție pentru returul cu Maribor, după ultimele probleme apărute în cadrul lotului:

“Am avut 4 remize în Europa în cupele europene până acum și cred că rezultatul de astăzi a fost unul corect. Cred că Maribor s-a apărat bine, a fost agresivă, în timp ce noi ne-am pierdut principalul atacant (n.r. – Gabriel Debeljuh) cu o accidentare suferită în urmă cu o săptămână. Iar când îți pierzi atacantul de bază, nu e deloc ușor să marchezi.

Reclamă

(N.r. – Meciul retur va fi diferit?). Vom vedea. Problema e că avem prea multe meciuri. Am jucat 13 meciuri în 40 de zile, incredibil! Suntem echipa cu cele mai multe meciuri disputate în această perioadă, din întreaga lume. E dificil pentru noi. Acum urmează o deplasare în România (n.r. – în campionat, cu FC Hermannstadt), apoi ne întoarcem la Cluj să jucăm cu Maribor.

Petrescu, îngrijorat înaintea returului din Gruia: „E o mare problemă pentru noi!”

În primul rând trebuie să văd dacă am jucători apți pentru că acum am pierdut încă un jucător important (n.r. – Nana Boateng). Am vândut un jucător important, altul s-a accidentat, iar jucătorii importanți sunt greu de înlocuit. Boateng a fost cel mai important jucător al nostru în sezonul precedent, iar acum s-a accidentat. Este o mare problemă pentru noi”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Maribor – CFR Cluj s-a terminat 0-0, în manşa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu au obţinut o remiză importantă în încercarea de a se califica în grupele competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ardelenii au cerut penalty în minutul 58, când mingea ar fi lovit mâna unui adversar. Yeboah a avut o şansă importantă de a deschide scorul în minutul 70. A şutat însă slab, din marginea careului.

Apărarea CFR-ului nu a făcut nicio eroare, iar meciul s-a terminat fără gol. Returul din Gruia este programat peste exact o săptămână și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și