Închide meniul

Darius Olaru a acuzat arbitrajul, după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Am avut minim un penalty! Au fost decizii în favoarea lor!”

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 0:15

Reclamă
Darius Olaru a acuzat arbitrajul, după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Am avut minim un penalty! Au fost decizii în favoarea lor!

Scenariu teribil pentru Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Darius Olaru a acuzat arbitrajul, după ce FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, în preliminariile Conference League. Căpitanul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că unele decizii ale centralului au fost în favoarea danezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, în manşa tur a confruntării din preliminariile Conference League. Roş-albaştrii au evoluat timp de mai bine de jumătate de oră în superioritate numerică, însă nu au avut niciun şut pe poarta danezilor.

Darius Olaru a acuzat arbitrajul, după FCSB – Nordsjaelland 0-0

Darius Olaru a analizat duelul cu Nordsjelland, şi a mărturisit că FCSB nu a profitat de avantajul oferit de faptul că a evoluat în superioritate numerică. Căpitanul roş-albaştrilor a recunoscut că danezii formează o echipă foarte puternică, însă speră ca roş-albaştrii să obţină calificarea în returul de săptămâna viitoare.

De asemenea, Darius Olaru a mai spus că FCSB trebuia să primească minim un penalty, în duelul cu danezii. Mijlocaşul a declarat că unele decizii ale centralului partidei din Ghencea au fost controversate.

„Clar, dezamăgiți, pentru că am avut 30 de minute om în plus și nu am știut să profităm de asta. I-am analizat, știm că joacă foarte bine, asta e cultura lor, pasează foarte bine. Nu ne rămâne decât să ne refacem până la următorul meci.

Reclamă

E clar, e o echipă foarte bună. Pasează mingea bine, se strâng mult în interior. E foarte greu să-i blocăm. Dar cred eu că am reușit să de multe ori să facem față și cred eu că putem să mergem acolo, să le punem probleme și să ne calificăm mai departe.

Cred că am avut minim un penalty, cel puțin la faza cu mine. Cred că era penalty, dar asta e, mergem mai departe. Au fost câteva decizii în favoarea lor, dar în rest a fost un arbitraj bun”, a declarat Darius Olaru, conform sport.ro.

Returul dintre Nordsjaelland şi FCSB va avea loc săptămâna viitoare, joi, de la ora 19:30, în Danemarca. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va reuşi să treacă de Nordsjaelland, FCSB se va duela pentru un loc în grupele Conference League cu învingătoarea duelului Sabah – Partizan Belgrad. Meciul tur dintre aceste două formaţii s-a încheiat cu victoria azerilor, scor 2-0.

Gigi Becali l-a criticat pe Darius Olaru, după FCSB – Nordsjaelland 0-0

Gigi Becali a avut o reacţie categorică, şi a desfiinţat patru jucători de la FCSB, după remiza cu Nordsjaelland. În vizorul patronului au intrat Andrea Compagno, Darius Olaru, Valentin Gheorghe şi Andrei Cordea.

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta?

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic.

Compagno nu a avut nicio realizare. O să vorbesc cu el să stea în picioare, nu doar pe jos. Eu zic că am jucat extraordinar ca să scoatem acest rezultat. Ei joacă prea bine. Returul? Doar dacă vrea Dumnezeu ne calificăm. Altfel nu ai cum. Cum să le dai gol? Noi am luat toată smântâna din ei în această seară, poate…

Mi-a plăcut în special Pantea. El e certitudine. Fundașii au jucat extraordianar, mi-a plăcut și Ovidiu Popescu. Uite, Olaru nu mi-a plăcut. Aștept să fie fotbalist, să nu mai dea pase la adversar. El doar aleargă”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și