Închide meniul

Gigi Becali, atac la jucători după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Cordea dormea pe teren! Vali Gheorghe era de pe altă planetă!”

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 23:55 / Actualizat: 11 august 2023, 0:59

Reclamă
Gigi Becali, atac la jucători după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Cordea dormea pe teren! Vali Gheorghe era de pe altă planetă!

Gigi Becali ameninţă că ia decizia radicală

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, fiind impresionat de prestaţie danezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, într-un meci din turul trei preliminar din Conference League. Roş-albaştrii au evoluat în superioritate numerică timp de 30 de minute, însă nu au avut şut pe poartă pe parcursul întregului meci.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Nordsjaelland 0-0

Gigi Becali a avut o reacţie categorică, şi a desfiinţat patru jucători de la FCSB, după remiza cu Nordsjaelland. În vizorul patronului au intrat Andrea Compagno, Darius Olaru, Valentin Gheorghe şi Andrei Cordea.

Patronul de la FCSB a asemănat jocul celor de la Nordsjaelland cu cel al Barcelonei, remarcând diferenţa de calitate dintre echipe.

De asemenea, singurul jucător pe care l-a remarcat Gigi Becali, după remiza cu Nordsjaelland, a fost Florinel Coman.

Reclamă

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta?

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic.

Compagno nu a avut nicio realizare. O să vorbesc cu el să stea în picioare, nu doar pe jos. Eu zic că am jucat extraordinar ca să scoatem acest rezultat. Ei joacă prea bine. Returul? Doar dacă vrea Dumnezeu ne calificăm. Altfel nu ai cum. Cum să le dai gol? Noi am luat toată smântâna din ei în această seară, poate…

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a plăcut în special Pantea. El e certitudine. Fundașii au jucat extraordianar, mi-a plăcut și Ovidiu Popescu. Uite, Olaru nu mi-a plăcut. Aștept să fie fotbalist, să nu mai dea pase la adversar. El doar aleargă.

Coman mi-a plăcut, i-a dat pasă lui Cordea în prima repriză. Dar dacă el, Cordea, dormea”, a declarat Gigi Becali, la orangesport.ro.

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

Andrea Compagno a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Mai mult, după ce şi-a salutat colegii, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. După ce a marcat cu CFR Cluj, fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și