Închide meniul
Video

Darius Olaru, mesaj de luptă după eliminarea din Conference League: „Vrem titlul!”. Ce a declarat după Nordsjaelland – FCSB 2-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 23:34

Reclamă

Darius Olaru, mesaj de luptă după eliminarea din Conference League

Darius Olaru, în timpul interviului / AntenaSport

Darius Olaru a transmis un mesaj de luptă după eliminarea din Conference League a FCSB-ului. În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vicecampioana României a fost învinsă în deplasarea cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul roş-albaştrilor a oferit prima reacţie după meciul din Danemarca. Acesta l-a arătat cu degetul pe arbitrul din Kosovo, Genc Nuza, care a acordat penalty în minutul 42 şi l-a eliminat pe Vlad Chiricheş după o oră de joc.

Darius Olaru, mesaj de luptă după eliminarea din Conference League

Olaru îşi îndreaptă deja atenţia spre lupta din campionat. FCSB are victorii pe linie în primele patru etape şi visează la primul titlu după o pauză de 9 ani.

E o înfrângere cu gust amar. Din păcate nu am reuşit în această seară să facem un joc mai bun şi să ne calificăm mai departe. Era unul dintre obiectivele din acest sezon. Dar mergem acasă şi trebuie să ne refacem, pentru că în trei zile avem meci şi trebuie să arătăm mult mai bine.

Cred că faza penalty-ului a cam decis acest meci. Am avut câteva situaţii foarte bune de a marca, ştiam că o să avem oportunităţi pe contraatac, trebuia să fim mai concreţi în faţa porţii şi trebuia să marcăm la ocaziile pe care le-am avut. Din păcate nu am reuşit, iar după acel penalty ne-am cam pierdut puţin organizarea şi s-a văzut.

Reclamă

Cam uşor acordat, dar a fost o tragere, eram foarte aproape de fază. Dar cred că dacă la Bucureşti s-a trecut peste acele faze, se putea trece şi în această seară.

Am simţit un pic arbitrul de partea lor în această seară, dar asta este, nu căutăm scuze. Trebuie să mergem acasă şi să ne pregătim pentru meciul cu Poli Iaşi.

Am schimbat şi sistemul la pauză, trebuia să marcăm. Am lăsat mai multe spaţii în apărare şi asta aşteptau ei. Odată ce intram în acest joc, ştiam că dacă au spaţii profită foarte bine de el. Normal, ăsta este jocul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ridicăm capul şi să continuăm în campionat pentru că am început o treabă foarte bună şi să continuăm la fel. Vrem titlul în acest sezon„, a declarat Darius Olaru după Nordsjaelland – FCSB 2-0.

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalti. Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43. Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61.

Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

NORDSJAELLAND: A. Hansen – Villadsen, K.Hansen (Srertdemir 86), Hey, Frese – Svensson, Tverskov (Marxen 89), Diomande – Nuamah (Nygren 46), Ingvartsen (M. Hansen 86), Antman (Osman 71). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Djokovic (Haruţ 87), Şut (Lixandru 87), Ov. Popescu (Miculescu 46) – Olaru – Oct. Popescu (Compagno 46), Fl. Coman (Cordea 79). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Nuamah 45+1, Diomande 45+1, Ingvartsen 81 / Chiricheş 45+2, Djokovic 79

Cartonaş roşu: Vlad Chiricheş (FCSB) min. 61

Reclamă

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0. Fundaşul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de roş-albaştrii, în returul cu danezii. Acesta a comentat şi cele două cartonaşe galbene pe care l-a încasat pe parcursul meciului din Danemarca.

Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat.

Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi. Asta s-a întâmplat şi acum trebuie să acceptăm asta şi să ne concentrăm pe campionat.

Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și