Închide meniul
Video

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0: „I-am lăsat la greu dintr-o prostie!”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 22:21

Reclamă

Vlad Chiricheş se operează pentru a fi apt la EURO 2024

Vlad Chiricheş, în timpul unui interviu / AntenaSport

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0. Fundaşul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de roş-albaştrii, în returul cu danezii. Acesta a comentat şi cele două cartonaşe galbene pe care l-a încasat pe parcursul meciului din Danemarca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland din turul al treilea preliminar din Conference League. Danezii s-au impus cu 2-0 în returul din Danemarca, meci care s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0

Vlad Chiricheş a declarat că primul cartonaş galben pe care l-a încasat a fost acordat în mod eronat de către arbitru. Fundaşul şi-a recunoscut însă vina la cel de-al doilea fault, care i-a adus de altfel şi eliminarea.

Chiricheş a mai mărturisit că FCSB a prestat un joc foarte bun în prima repriză, având mai multe ocazii de a marca. Fundaşul central susţine că penalty-ul dictat în minutul 42 în favoarea celor de la Nordsjaelland le-a afectat moralul jucătorilor roş-albaştrii.

De asemenea, Chiricheş le-a transmis un mesaj şi fanilor celor de la FCSB. Acesta le-a mulţumit suporterilor care au făcut deplasarea în Danemarca, şi îi pare rău că nu au fost răsplătiţi cu o victorie. Totodată, stopperul a mai declarat că obiectivul principal al echipei, după eliminarea din Conference League, este câştigarea titlului.

Reclamă

Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi. Asta s-a întâmplat şi acum trebuie să acceptăm asta şi să ne concentrăm pe campionat.

Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport.

Vezi mai jos video cu faza în care Vlad Chiricheş a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB

Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj, după Nordsjaelland – FCSB 2-0

Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj, după ce Nordsjaelland a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa, în returul confruntării cu danezii.

„Cu siguranţă nu suntem fericiţi, pentru că ne doream să ne calificăm în turul următor. Aşa este în fotbal. Cred că am început bine meciul, noi am avut şansele mari de a marca. Am avut 3-4 ocazii, nu am reuşit să marcăm şi ei au condus dintr-un penalty. Cred că după cartonaşul roşu era foarte dificil pentru noi.

Continuăm, urmează meciul din campionat şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am avut timp după penalty, dar cum v-am spus înainte. Dacă ai astfel de şanse şi nu marchezi… era un moment în care puteam trece în avantaj. Pentru mine nu este corect acordat cartonaşul roşu. Consider că primul cartonaş galben primit de Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Când faci o greşeală ca şi arbitru şi acorzi un cartonaş galben, se întâmplă şi lucruri de astea.

Reclamă

Orice am spune acum şi despre faza penalty-ului, nu mai contează. Acum trebuie să ne gândim la ce urmează! Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon. Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică”, a declarat Elias Charalambous, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și