Închide meniul

Darius Olaru, mesaj de luptă înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Aşteptăm calificarea!” Ce a spus despre reacţia lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 18:24

Reclamă
Darius Olaru, mesaj de luptă înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Aşteptăm calificarea! Ce a spus despre reacţia lui Gigi Becali

Darius Olaru, mesaj de luptă înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia

Darius Olaru, în timpul unei conferinţe de presă

Darius Olaru a transmis un mesaj de luptă, înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia, meciul retur din turul doi preliminar din Conference League. Căpitanul roş-albaştrilor e convins că echipa sa poate câştiga duelul cu bulgarii şi poate obţine calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are avantaj minim, de 1-0, după turul confruntării cu CSKA 1948 Sofia. Returul va avea loc joi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Darius Olaru, mesaj de luptă înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Darius Olaru a oferit un răspuns savuros şi după ce Gigi Becali a declarat că se va lăsa de fotbal, dacă FCSB va fi eliminată de CSKA 1948 Sofia. Mijlocaşul speră ca echipa roş-albastră să nu producă vreo surpriză în returul cu bulgarii, şi să obţină fără emoţii calificarea.

Totodată, faptul că duelul cu CSKA 1948 Sofia se va disputa fără spectatori, pe stadionul Arcul de Triumf, reprezintă un dezavantaj pentru FCSB, a mai declarat Darius Olaru.

De asemenea, Olaru a vorbit şi despre duelul cu CFR Cluj, care se va disputa în Ghencea. Mijlocaşul a mărturisit că va juca în premieră pe stadionul celor de la CSA Steaua, însă se bucură că derby-ul cu ardelenii se va disputa acolo.

Reclamă

„Aşteptăm calificarea, dar trebuie să facem un joc bun, solid, pentru a obţine acest lucru.

Este un dezavantaj că nu vom juca cu spectatori, dacă erau oameni în spatele nostru, era mult mai uşor. Mâine, dacă ne vom face jocul, cred că vom reuşi să ne calificăm.

Am avut un început bun de sezon, sperăm să continuăm la fel. Am avut jocuri destul de bune. (N.r. Despre meciul tur cu CSKA 1948 Sofia) A fost primul meci de Europa şi am intrat puţin temători, mâine va fi cu totul diferit.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru: „Ne simţim foarte bine în teren!”

(N.r. despre meciul cu CFR Cluj) Ne bucurăm că jucăm în Ghencea, este foarte important pentru noi, aşteptăm suporterii în număr cât mai mare. Încă n-am apucat să joc acolo, va fi ceva nou, dar aştept cu nerăbdare să joc.

În primul 11 am păstrat foarte mulţi jucători din sezonul trecut, au venit şi jucători cu calitate, care s-au integrat perfect. Ne simţim foarte bine în teren.

Dacă nu vom intra bine în teren, şi nu vom avea agresivitate, ne pot pune probleme cei de la CSKA. Dar dacă ne facem noi jocul, nu vor putea fac acest lucru.

(N.r. despre declaraţiile lui Gigi Becali) Sper să nu facem vreo surpriză mâine, să nu-i facem pe plac dânsului. Dacă vom avea atitudine şi agresivitate, nu vor fi probleme”, a declarat Darius Olaru, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu CSKA 1948 Sofia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și