Închide meniul

Darius Olaru, pus la zid de Gigi Becali, după remiza cu Nordsjaelland: „Aştept să nu mai dea pase la adversari”

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 8:31

Reclamă
Darius Olaru, pus la zid de Gigi Becali, după remiza cu Nordsjaelland: „Aştept să nu mai dea pase la adversari

Darius Olaru, pus la zid de Gigi Becali, după remiza cu Nordsjaelland

Darius Olaru, căpitanul lui FCSB / Profimedia

Darius Olaru, pus la zid de Gigi Becali, după remiza cu Nordsjaelland. FCSB a remizat în prima manşă din turul 3 preliminar al Conference League cu danezii, într-o partidă care a avut loc pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un stadion plin şi cu un om în plus mai bine de 30 de minute, oamenii lui Elias Charalambous nu au reuşit să înscrie. Mai mult, FCSB a avut emoţii pe final, atunci când Nordsjaelland a lovit bara.

Darius Olaru, pus la zid de Gigi Becali, după remiza cu Nordsjaelland: „Aştept să nu mai dea pase la adversari”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a declarat extrem de nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. Printre cei care nu au scăpat de criticile patronului s-a numărat şi Darius Olaru, căpitanul echipei.

Becali a fost dezamăgit de jocul lui Olaru şi s-a plâns de mijlocaş că dă foarte multe pase la adversari, căpitanul fiind unul dintre jucătorii pe care se baza foarte mult. De criticile patronului roş-albaştrilor nu au scăpat nici Andrei Cordea sau Vali Gheorghe.

„Olaru nu mi-a plăcut, aștept să nu mai dea pase la adversari, aștept să fie fotbalist. Aleargă, săracul, de aleargă, dar nu mai vreau să văd că tot dă pase la adversari. Vreau mai multă calitate! Nu știu ce e cu el, nu e Olaru pe care îl știu!

Reclamă

Noi trebuie să luăm campionatul, dar Olaru nu trebuie să mai paseze la adversari, Cordea să se trezească și pe Vali Gheorghe să-l împrumutăm undeva. Eu în Olaru mi-am pus baza”, a declarat Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

FCSB ar fi trebuit să joace la finalul acestei săptămâni la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt, dar meciurile din etapa cu numărul 5 a celor trei echipe care evoluează în preliminariile Conference League au fost amânate.

Astfel, următorul meci al roş-albaştrilor este returul din Danemarca, cu Nordsjaelland, de pe 17 august. Partida, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, se va juca pe teren sintetic.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a criticat arbitrajul, după FCSB – Nordsjaelland 0-0

Criticat de patron la finalul partidei, Darius Olaru a analizat duelul cu Nordsjelland, şi a mărturisit că FCSB nu a profitat de avantajul oferit de faptul că a evoluat în superioritate numerică. Căpitanul roş-albaştrilor a recunoscut că danezii formează o echipă foarte puternică, însă speră ca roş-albaştrii să obţină calificarea în returul de săptămâna viitoare.

„Clar, dezamăgiți, pentru că am avut 30 de minute om în plus și nu am știut să profităm de asta. I-am analizat, știm că joacă foarte bine, asta e cultura lor, pasează foarte bine. Nu ne rămâne decât să ne refacem până la următorul meci.

E clar, e o echipă foarte bună. Pasează mingea bine, se strâng mult în interior. E foarte greu să-i blocăm. Dar cred eu că am reușit să de multe ori să facem față și cred eu că putem să mergem acolo, să le punem probleme și să ne calificăm mai departe.

Cred că am avut minim un penalty, cel puțin la faza cu mine. Cred că era penalty, dar asta e, mergem mai departe. Au fost câteva decizii în favoarea lor, dar în rest a fost un arbitraj bun”, a declarat Darius Olaru, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și