Închide meniul
VIDEO

Darius Olaru vrea revanşa în FCSB – Silkeborg: „Să ne arătăm valoarea! Nu este greu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 13:19

Darius Olaru vrea revanşa în FCSB – Silkeborg: „Să ne arătăm valoarea! Nu este greu!

Darius Olaru, despre relaţia pe care o are cu Mihai Pintilii

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Darius Olaru vrea revanşa în FCSB – Silkeborg, returul din UEFA Conference League. Roş-albaştrii au fost umiliţi în Danemarca, scor 0-5, iar mijlocaşul speră ca vicecampioana să se impună în faţa fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru nu a evoluat în partida din tur, unde mai mulţi titulari au fost odihniţi. Acum, acesta vrea să dea totul pe teren.

Darius Olaru vrea revanşa în FCSB – Silkeborg

„Ştiu că ne aşteaptă un meci dificil, un adversar bun, dar cred că suntem pregătiţi pentru meciul de mâine. În meciul tur, rezultatul nu a fost cel pe care l-am dorit. Vorbim de o revanşă şi cred că avem puterea să ne luăm. Am simţit neputinţă pentru că nu puteam nimic să fac din faţa televizorului. Sper să le facem pe plac şi să obţinem victoria. Ne gândim şi la calificare, dar cel mai important e să arătăm bine şi să obţinem victoria. Toţi vrem să jucăm bine pentru că sunt meciuri în care putem să ne arătăm valoarea.

Am avut şi înainte o victorie în campionat. Cred că am arătat bine cu Petrolul şi a fost un restart. Şi în deplasare, într-un meci de campionat, au dominat meciul. Noi trebuie să le punem probleme pentru că jucăm în faţa suporterilor. Vor veni să joace la fel, dacă venim la meciul din tur. Nu cred că este greu atât timp cât suntem pregătit psihic. Sper ca cei din atac să marcheze şi să obţinem victoria.

(n.r. despre transfer) Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Deocamdată sunt aici şi voi da totul să îmi ajut echipa”, a spus Darius Olaru la conferinţa de presă.

Reclamă

Ofertă de milioane de euro pentru Darius Olaru

FCSB a primit o ofertă de milioane de euro pentru Darius Olaru. Cel mai valoros jucător al vicecampioanei este dorit de o echipă din Golf, dacă Gigi Becali decide să îl transfere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Darius Olaru este cel mai bine cotat jucător din lotul lui Nicolae Dică. În actualul sezon, acesta a evoluat în 18 meciuri, în toate competiţiile, reuşind să ofere 2 pase decisive.

Prestaţiile din ultima perioadă i-au făcut pe arabi să încerce din nou transferul lui Darius Olaru. Potrivit prosport.ro, aceştia sunt dispuşi să ofere 4 milioane de euro pentru mijlocaşul ofensiv.

Reclamă 4 / 0/3

În vară, aceeaşi echipă ar fi încercat să îl transfere şi chiar ar fi oferit cu un milion de euro mai mult. Gigi Becali nu a fost de acord cu mutarea fiindcă îşi dorea să obţină 7.5 milioane de euro.

„Dacă primesc pe Olaru ofertă de 5 milioane, nu-l dau. Nici de 6 milioane. Dacă îmi dau 8-9, îl vând. A mai venit o ofertă de 6 milioane pentru Olaru, dar am zis că nu discut. Discutăm doar după meciul de joia cealaltă”, spunea Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și