Închide meniul

Ofertă de milioane de euro pentru Darius Olaru! Unde este dorit cel mai valoros jucător de la FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2022, 8:25

Ofertă de milioane de euro pentru Darius Olaru! Unde este dorit cel mai valoros jucător de la FCSB

Câdn urmează să plece Darius Olaru de la FCSB. Anunţul lui Giovanni Becali

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Ofertă de milioane de euro pentru Darius Olaru
  • Unde este dorit cel mai valoros jucător de la FCSB

FCSB a primit o ofertă de milioane de euro pentru Darius Olaru. Cel mai valoros jucător al vicecampioanei este dorit de o echipă din Golf, dacă Gigi Becali decide să îl transfere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 5.5 milioane de euro, Darius Olaru este cel mai bine cotat jucător din lotul lui Nicolae Dică. În actualul sezon, acesta a evoluat în 18 meciuri, în toate competiţiile, reuşind să ofere 2 pase decisive.

Ofertă de milioane de euro pentru Darius Olaru

Prestaţiile din ultima perioadă i-au făcut pe arabi să încerce din nou transferul lui Darius Olaru. Potrivit prosport.ro, aceştia sunt dispuşi să ofere 4 milioane de euro pentru mijlocaşul ofensiv.

Reclamă

În vară, aceeaşi echipă ar fi încercat să îl transfere şi chiar ar fi oferit cu un milion de euro mai mult. Gigi Becali nu a fost de acord cu mutarea fiindcă îşi dorea să obţină 7.5 milioane de euro.

„Dacă primesc pe Olaru ofertă de 5 milioane, nu-l dau. Nici de 6 milioane. Dacă îmi dau 8-9, îl vând. A mai venit o ofertă de 6 milioane pentru Olaru, dar am zis că nu discut. Discutăm doar după meciul de joia cealaltă”, spunea Gigi Becali.

Reclamă

Darius Olaru nu se gândeşte decât la revanşa cu Silkeborg

Darius Olaru a avut prima reacţie după meciul Petrolul – FCSB, scor 0-2, din etapa a 13-a a Ligii 1. Mijlocaşul de 24 de ani nu a marcat, dar a contribuit la prima victorie fără gol primit a roş-albaştrilor din această ediţie de campionat. Darius Olaru nu se gândeşte decât la revanşa cu Silkeborg.

Dawa (45+2) şi Florinel Coman (47) au fost autorii golurilor de pe stadionul din Ploieşti, disputat cu tribunele pline. FCSB a câştigat la numai trei zile după eşecul drastic cu Silkeborg, scor 0-5.

„Cred că am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză. A fost o victorie meritată, ne-am dominat adversarul. Nu contează că au marcat colegii mei şi nu am făcut-o eu. Am reuşit să marcăm la sfârşitul primei reprize şi asta a contat foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Neputincios (n.r. cum s-a simţit la meciul tur cu Silkeborg), nu puteam face nimic din faţa televizorului. Dar urmează revanşa. Avem un meci în Conference League, după o să vedem şi ce facem în campionat. Dacă vom câştiga următorul meci de acasă din Liga 1, putem fi acolo (n.r. în lupta pentru titlu), a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro.

FCSB i-a găsit „înlocuitorul” perfect lui Darius Olaru

FCSB i-a găsit „înlocuitorul” perfect lui Darius Olaru. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a anunțat că Andrei Cordea poate evolua fără probleme și la mijlocul terenului.

Andrei Cordea a mai evoluat la centru şi la naţionala de juniori, iar Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Poate să joace Cordea inter. Pentru cei care nu ştiu, când Cordea juca la echipa naţională de juniori, generaţia 1999, Cordea juca număr 10, al doilea atacant. Acolo l-am văzut, am vorbit cu cei de la Cluj să îl transferăm, până la urmă a plecat în Italia, la Novara cred.

Pare că dă randament în margine, dar eu cred că are toate calităţile pentru a juca inter. Aleargă mult, are un dribling foarte bun, se apără bine, nu e chiar o mare problemă să joace acolo, cum poate şi Octavian, acoperă şi Oaidă postul ăla”, a anunțat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile