Închide meniul

David Miculescu s-a accidentat în FCSB – CSKA 1948 Sofia! Atacantul a fost înlocuit în minutul 37

Alex Masgras Publicat: 3 august 2023, 22:33

Reclamă
David Miculescu s-a accidentat în FCSB – CSKA 1948 Sofia! Atacantul a fost înlocuit în minutul 37

David Miculescu s-a accidentat în FCSB - CSKA 1948 Sofia

David Miculescu s-a accidentat în FCSB - CSKA 1948 Sofia / Captură Digi Sport

David Miculescu s-a accidentat în FCSB – CSKA 1948 Sofia! Atacantul a rezistat doar 37 de minute în duelul de pe stadionul Arcul de Triumf din turul 2 preliminar Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB joacă partida retur cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League. În meciul de săptămâna trecută de la Sofia, echipa lui Elias Charlambous s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Florinel Coman.

David Miculescu s-a accidentat în FCSB – CSKA 1948 Sofia! Atacantul a fost înlocuit în minutul 37

Atacantul de 22 de ani a acuzat probleme medicale în prima repriză a meciului cu CSKA 1948 Sofia. Echipa medicală a celor de la FCSB a intrat pe teren, după ce Miculescu s-a întins pe gazon şi a acuzat probleme musculare în minutul 34.

Din nefericire, el nu a mai putut continua partida şi a părăsit terenul după trei minute. Miculescu a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

David Miculescu, care a ajuns la FCSB în urmă cu un an, după ce formaţia roş-albastră a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul său de la UTA Arad, a evoluat în toate partidele disputate de FCSB în acest debut de sezon. Atacantul de 22 de ani a marcat în prima etapă a sezonului din Liga 1, în meciul de la Târgu Jiu cu FC U Craiova 1948, câştigat de FCSB cu 3-1.

Reclamă

În total, Miculescu a evoluat pentru FCSB în 52 de partide, marcând 4 goluri şi oferind alte 4 pase decisive. Pe transfermarkt.com, el este cotat la 1,2 milioane de euro.

Damjan Djokovic a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB

Damjan Djokovic a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB, cu o execuţie perfectă în meciul cu CSKA 1948 Sofia. Mijlocaşul croat a marcat cu un şut din prima, din interiorul careului.

Damjan Djokovic a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB. Adus de Gigi Becali în această vară, Djokovic începe să arate că investiţia a fost una bună.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 27, Damjan Djokovic a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB. Croatul a reluat din prima centrarea perfectă a lui Florinel Coman. Faza a pornit de la Andrea Compagno, cel care a reuşit o pasă genială cu călcâiul. Djokovic a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract.

Gigi Becali e şi el încântat de fostul mijlocaş al lui CFR Cluj. Înainte de a veni la FCSB, Damjan Djokovic a fost la formaţia saudită Al-Raed, unde a fost pregătit de Marius Şumudică.

Djokovic e cel mai bun de la mijloc, începe echipa cu el. Cu Djokovic ai stabilitate la mijloc, nu s-au apropiat de careu. Am luat trei jucători buni. I-am dat pe unii care nu jucat şi am luat 3 titulari”, declara Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și