Închide meniul

David Moyes, mesaj de luptă înainte de FCSB – West Ham: „Vrem să terminăm grupa cu o victorie”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 21:11

David Moyes, mesaj de luptă înainte de FCSB – West Ham: „Vrem să terminăm grupa cu o victorie

David Moyes, mesaj de luptă înainte de FCSB - West Ham

David Moyes, în timpul unui meci pentru West Ham/ Profimedia

David Moyes a avut un mesaj războinic, înainte de FCSB – West Ham. Antrenorul londonezilor îşi doreşte victoria, în ultima partidă din grupele Conference League. Meciul va avea loc joi, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată din Conference League, încă de la finalul partidei cu Anderlecht, din runda precedentă. Astfel, duelul cu West Ham va avea doar o miză financiară. În cazul unei victorii, roş-albaştrii vor încasa suma de 500.000 de euro. Totodată, „ciocănarii” sunt motivaţi de faptul că pot intra în istoria competiţiei, ca fiind prima echipă care termină grupa cu victorii pe linie.

David Moyes, mesaj războinic înainte de FCSB – West Ham

David Moyes a prefaţat duelul cu FCSB, şi a mărturisit că-şi doreşte victoria în partida de pe Arena Naţională. În cazul unui succes, West Ham ar termina grupa cu maximum de puncte, 18.

Totodată, tehnicianul scoţian a dezvăluit că va menaja titularii de bază, şi se va baza pe un nucleu de jucători tineri.

„Cea mai mare motivaţie pentru noi este faptul că am câştigat grupa, şi acum trebuie să o terminăm. Le vom acorda o şansă jucătorilor tineri. Am lăsat ‘grosul’ acasă şi acum abia aşteptăm partida.

Reclamă

Sunt mulţi jucători maturi implicaţi care vor să joace, şi să sperăm că vom merge la FCSB şi vom obţine a şasea victorie.

Nu sunt doar jucători tineri în lot, dar avem câţiva care vor evolua în meciul de mâine. Le vom da o oportunitate, pentru că în alte partide nu am avut şansa. Sperăm că putem face asta, dar tot vrem să câştigăm meciul şi să terminăm grupa bine.

Vrem să terminăm grupa cu o victorie pentru fani. Au fost grozavi pe tot parcursul competiţiei şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a obţine asta. Cea mai mare prioritate pentru noi este campionatul acum. Am rezolvat această parte, legată de UEFA Conference League, şi suntem recunoscători pentru suport. Avem un meci important duminică de asemenea”, a declarat David Moyes, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham vrea să scrie istorie la meciul cu FCSB, din Conference League

West Ham vrea să scrie istorie la meciul cu FCSB, din UEFA Conference League! Englezii își doresc să câștige partida de pe Arena Națională și să devină prima echipă care obține victorii pe linie în grupele Conference. „Ciocănarii” au făcut o scurtă avancronică a duelului de la București, amintind că vicecampioana României nu mai are șanse de calificare.

West Ham și-a asigurat deja calificarea în primăvara Conference League. Trupa din Premier League, pregătită de David Moyes, este lider detașat, cu 15 puncte din tot atâtea posibile.

‘Ciocănarii’ au câștigat deja Grupa B, cu victorii în cele cinci meciuri disputate, inclusiv o victorie cu 3-1 înregistrată în fața adversarilor de joi, la data de 8 septembrie.

De atunci, echipa antrenată de David Moyes le-a învins pe Anderlecht și pe Silkeborg, acasă și în deplasare, și a obținut 15 puncte. Cu încă o victorie, West Ham va scrie istorie, devenind prima echipă din istoria Conference League care câștigă toate meciurile din grupă.

De cealaltă parte, FCSB nu are nicio victorie și este eliminată din Conference League”, a scris West Ham, pe site-ul oficial al clubului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și