Închide meniul

David Moyes, mesaj pentru Nicolae Dică prin intermediul lui Mihai Pintilii. Ce i-a transmis fostului antrenor de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2022, 8:59

David Moyes, mesaj pentru Nicolae Dică prin intermediul lui Mihai Pintilii. Ce i-a transmis fostului antrenor de la FCSB

David Moyes, mesaj pentru Nicolae Dică prin intermediul lui Mihai Pintilii

David Moyes, victorie cu West Ham pe Arena Naţională / Profimediaimages

David Moyes a avut un mesaj pentru Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB care şi-a dat demisia chiar înainte de FCSB – West Ham, scor 0-3, în UEFA Conference League. Tehnicianul grupării din Premier League a discutat, la finalul partidei, cu Mihai Pintilii, noul „intermediar” de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moyes a folosit rezervele în returul de pe Arena Naţională. Avea asigurată calificarea de pe primul loc în Grupa B. Şase victorii din tot atâtea meciuri au reuşit „ciocănarii”. După victoria cu 3-1 în tur, West Ham a câştigat la scor de neprezentare la Bucureşti. A obţinut primul succes din istorie în România.

David Moyes, mesaj pentru Nicolae Dică prin intermediul lui Mihai Pintilii

A fost o zi foarte bună pentru noi, jucătorii noştri au jucat bine, fotbalul arătat a fost unul de calitate şi per total pot spune că am meritat să câştigăm. Meciul ne-a oferit ocazia să dăm şanse şi jucătorilor tineri, să încercăm lucruri noi. De fapt, competiţia ne-a oferit această ocazie, pentru că în Premier League e foarte greu să introduci jucători tineri pentru că nivelul este foarte ridicat. Aşa că mă bucur că tinerii au putut să ne arate azi calităţile lor. Vreau ca toţi jucătorii tineri din cadrul clubului să conştientizeze că pot ajunge să joace la prima echipă

Azi am avut o susţinere foarte mare din partea suporterilor noştri. Aşa cum fanii adversarilor au venit la Londra, aşa şi fanii noştri au dorit să fie alături de noi aici. Dragostea de fotbal îi face să călătorească, să vadă alte oraşe, să bea câteva beri şi să îşi vadă echipa favorită. Ne bucurăm că i-am avut azi în tribune în număr atât de mare„, a menţionat Moyes referitor la cei aproximativ 3.000 de suporteri englezi prezenţi pe Arena Naţională din Capitală.

Antrenorul a afimat că FCSB este un club important, dar a subliniat nivelul din Premier League este unul foarte ridicat.

Reclamă

FCSB este un club foarte cunoscut, fotbalul de aici a fost întotdeauna unul de calitate, însă Premier League a progresat foarte, foarte mult. Nivelul jucătorilor şi al jocului este foarte mare. Noi am fi putut juca mult mai bine azi. Deşi am câştigat toate partidele din grupă, la început nu credeam că vom reuşi acest lucru„, a precizat el.

David Moyes a discutat la finalul partidei cu antrenorul interimar Mihai Pintilii pe care l-a rugat să îi transmită cele mai bune gânduri fostului tehnician, Nicolae Dică.

I-am spus antrenorului să îi transmită cele mai bune gânduri fostului antrenor (n.r. – Nicolae Dică) care tocmai s-a despărţit de club. Nu-mi place să văd când antrenorii îşi pierd locul de muncă, e o slujbă dificilă. Pentru cei din afară e uşor să critice, dar până nu te afli pe acest scaun nu ştii cum este meseria de antrenor. De aceea am dorit să transmit un mesaj fostului antrenor„, a mai spus Moyes pentru agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii, atac la jucători după FCSB – West Ham 0-3

Mihai Pintilii, atac la jucători după FCSB – West Ham 0-3. FCSB a trăit o nouă umilinţă în Conference League. West Ham a dat de pământ cu vicecampioana României, deşi nu a folosit prima echipă pe Arena Naţională.

Mihai Pintilii, antrenorul interimar al celor de la FCSB, a făcut analiza după meciul pierdut la scor de neprezentare în faţa celor de la West Ham. Pintilii a fost întrebat şi de viitorul său, după ce Gigi Becali a anunţat că poate rămâne antrenor la echipă dacă va câştiga partidele cu Rapid şi FC U Craiova.

Ca rezultat, a fost o revenire foarte proastă că am pierdut. Am jucat cu o echipă care a venit cu echipa a doua. Multe lucruri nu ştiu ce să zic. Speram la o atitudine mai bună din partea băieţilor, să îşi dorească mai mult. Pot să zic că trecem printr-un moment greu. Poate derby-ul cu Rapid să trezim o motivaţie. Sper din tot sufletul să fie aşa. În 2 zile nu avem noi ce să lucrăm. A fost o campanie neglijată din partea conducerii şi a fostului staff aşa s-a hotărât. Am vrut să fim focusaţi pe campionat. Din păcate, am fugit după 2 iepuri şi nu am prins niciunul.

E greu să joci în Europa şi să te faci de râs. Noi ne-am apucat să jucăm fotbal din 3 în 3 zile. Important e să bage la cap şi trebuie să joace fotbal. E un meci foarte important pentru noi, e un derby. E un meci vital, putem să ne revenim după el şi ne gândim la ce avem de făcut. Sunt şi lucruri bune din partea băieţilor, dar la un meci în Europa trebuie să te prezinţi altfel. Să greşeşti nişte pase simple, nu pot să îmi explic. Îmi doresc să câştig derby-ul cu Rapid. Eu sunt făcut să câştig. Trebuie doar să câştigi, indiferent cu cine joci. Din păcate, am început să ne învăţăm cu înfrângerile şi asta este nasol„, a spus Mihai Pintilii la finalul partidei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și