Închide meniul

David Moyes se teme de FCSB în Conference League: „La București nu este niciodată ușor!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2022, 17:34

Reclamă
David Moyes se teme de FCSB în Conference League: „La București nu este niciodată ușor!

FCSB, grupă infernală în Conference League

David Moyes, într-un meci pentru West Ham / Profimedia

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, a reacționat după ce echipa sa a picat cu FCSB în grupa B din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorții nu au ținut cu FCSB la tragerea la sorți a grupelor Conference League, unde au trimis-o într-o grupă cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, se teme de FCSB în Conference League

Antrenorul scoțian a recunoscut că West Ham nu va avea viață ușoară cu FCSB, în special la meciul de la București.

„Tocmai am văzut tragerea și e bine! Aștept cu nerăbdare meciurile. Sunt câteva echipe bune în grupă. Am avut o tragere destul de dificilă, dar aşteptăm cu nerăbdare partidele.

Am stat la Silkeborg miercuri seara (n.r. – West Ham i-a întâlnit joi pe danezii de la Viborg în Conference, 3-0, 6-1 la general), nici la București nu este niciodată un joc ușor. Nu va fi ușor, dar abia aștept partidele.

Reclamă

Sunt foarte bine. Mă plâng un pic de acest program, meciuri joi-duminică, dar în general sunt încântat că ne-am întors în Europa. Suporterii au șansa de a ajunge în străinătate și de a ne privi live partidele”, a spus David Moyes, citat de gsp.ro.

West Ham, lot de 12 ori mai valoros decât FCSB

West Ham este de departe favorită la primul loc în grupă. Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. În comparație, echipa FCSB-ului valorează 33 de milioane de euro, de 12 ori mai puțin decât englezii.

Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce a picat cu West Ham

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica a ghicit două din echipele cu care FCSB va juca în grupa B din Conference League. Managerul general al FCSB a mizat pe faptul că FCSB va pica în grupă cu West Ham şi Anderlecht.

Mi-a zis MM că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Ca valoare ce? Nu mi-e teamă de nicio echipă. Merg ca la teatru. Importanți au fost banii. O să vedeți. Mai bine de atât nu se putea. Eram amărât? Atunci aveam 3 milioane minus banii lui Tănase, aveam un milion de euro salariul lui Tănase, mai sunt încă șase-șapte milioane de euro cât am acum. E mai bine cu 10 milioane de euro în buzunar. Voi nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Când e vorba să-i dai pe ăia pe care îi ai, e gravă treabă. Problema e că Dumnezeu nu îți dă banii așa„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul doi merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și