Închide meniul

De unde a văzut Florin Tănase meciul FCSB – Saburtalo! Golgheterul roş-albaştrilor, lăsat în afara lotului de Nicolae Dică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2022, 20:46

De unde a văzut Florin Tănase meciul FCSB – Saburtalo! Golgheterul roş-albaştrilor, lăsat în afara lotului de Nicolae Dică

De unde a văzut Florin Tănase meciul FCSB - Saburtalo. Golgheterul roş-albaştrilor, lăsat în afara lotului de Nicolae Dică

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

De unde a văzut Florin Tănase meciul FCSB – Saburtalo, decisiv pentru calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Atacantul de 27 de ani este pe punctul de a se transfera în China, iar Gigi Becali a decis să nu rişte şi i-a cerut lui Nicolae Dică să nu se bazeze pe cel mai bun marcator al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase nu a fost inclus în lot de Nicolae Dică, cel care l-a înlocuit pe demisionarul Toni Petrea. Golgheterul roş-albaştrilor nu a putut sta departe de coechipieri şi şi-a făcut apariţia la Arena Naţională.

De unde a văzut Florin Tănase meciul FCSB – Saburtalo

Fotbalistul cotat la 5.5 milioane de euro s-a dus direct în lojă, acolo unde era aşteptat şi Gigi Becali. Patronul lui FCSB a anunţat că va fi prezent la stadion, la un meci al echipei sale, după o pauză de 2 ani. Tănase a stat alături de fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu.

Florin Tănase
Florin Tănase, în afara lotului la FCSB – Saburtalo

Tănase ar fi vrut să joace pentru ultima oară în tricoul FCSB-ului, în fața propriilor suporteri, în returul cu FC Saburtalo Tbilisi din preliminariile Conference League.

Planul internaționalului român a fost însă spulberat de Gigi Becali. Potrivit Fanatik, finanțatorul “roș-albaștrilor” l-a anunțat pe Florin Tănase că nu îl va lăsa să joace în partida extrem de importantă de pe Arena Națională pentru a nu risca o accidentare.

Reclamă

Situaţia a fost cel puţin surprinzătoare. Tănase nu a rămas nici măcar pe bancă, pentru a fi trimis pe teren în cazul în care va fi mare nevoie de el. Ducan, A. Vlad, Haruț, Șut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi au fost rezervele lui Nicolae Dică în meciul cu o miză uriaşă.

Chiar dacă transferul lui Florin Tănase la Shanghai Port este făcut, atacantul român va trebui să aștepte încă 10 zile pentru a fi rezolvate formalitățile legate de viza de intrare pe teritoriul Chinei.

EXCLUSIV | Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar

Florin Tănase (27 ani) pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar. „Tase” va fi plătit regeşte în China, unde va evolua în următorii doi ani şi jumătate. Antena Sport vă prezintă, în exclusivitate, detaliile contractului internaţionalului român.

Reclamă 4 / 0/3

Următoarea destinaţie a lui Florin Tănase este China. Potrivit surselor Antena Sport, internaţionalul român va avea acolo un salariu uriaş de 1 milion de euro pe an. Acesta va semna un contract valabil doi ani şi jumătate, plus încă unul opţional. În schimbul său, Gigi Becali va încasa suma dorită: 3 milioane de euro, clauza sa de reziliere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Timp de două sezoane, Florin Tănase a fost golgheterul României. În ediţia 2020-2021 a reuşit 24 de goluri, iar în ediţia 2021-2022 a reuşit 20 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și