Închide meniul

Denis Alibec a marcat în Urartu – Farul! Atacantul a înscris primele goluri ale sezonului în Armenia

Alex Masgras Publicat: 3 august 2023, 20:55

Reclamă
Denis Alibec a marcat în Urartu – Farul! Atacantul a înscris primele goluri ale sezonului în Armenia

Denis Alibec a marcat în Urartu - Farul

Denis Alibec / Hepta

Denis Alibec a marcat în Urartu – Farul! Atacantul a înscris primele goluri ale sezonului şi a adus victoria în meciul din Armenia, după ce campioana României a fost condusă cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul constănţenilor a primit o pasă foarte bună de la Adrian Mazilu în minutul 57 al partidei, la doar patru minute de la reuşita lui Nedelcu, care a relansat partida din turul 2 preliminar Conference League. Al doilea gol a fost marcat în prelungirile partidei.

Denis Alibec a marcat în Urartu – Farul! Atacantul a înscris primul gol al sezonului şi a restabilit egalitatea în meciul din Armenia

Update: Denis Alibec a reuşit dubla în meciul retur cu Urartu din preliminariile Conference League, după ce a înscris în minutul 90+2. Campioana României s-a calificat în turul 3, după ce s-a impus şi în meciul din Armenia cu 3-2.

Denis Alibec a readus speranţa campioanei României în deplasarea de la Urartu. Farul era condusă cu 2-0 în debutul primei reprize, dar a reuşit să revină în meci şi să restabilească egalitatea. La acest scor, Farul Constanţa conduce cu 5-4 la general.

Reclamă

Mai întâi, Dragoş Nedelcu a înscris în minutul 53, după care Denis Alibec a înscris golul al doilea al celor de la Farul Constanţa. Formaţia gazdă conducea cu 2-0 după golurile marcate de Antwi şi Sabua în minutele 11, respectiv 47.

Reuşita din Armenia a reprezentat primul gol al lui Denis Alibec în acest sezon. Atacantul de 32 de ani a evoluat până la meciul retur cu Urartu în patru partide, fără să reuşească să înscrie. El nu a jucat deloc până acum în campionat, în cele trei etape disputate de campioana României, evoluând doar în meciul din Supercupa României, în dubla cu Sheriff Tiraspol şi în meciul tur cu Urartu, de la Ovidiu.

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul, din turul doi preliminar din Conference League. „Regele” a fost foarte nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, şi a efectuat două schimbări în minutul 30.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a învins-o pe Urartu cu scorul de 3-2, în turul confruntării din preliminariile Conference League. În retur, campioana Armeniei a deschis scorul repede în meci, mai exact în minutul 11.

În minutul 30, Andrei Artean a intrat în locul lui Amine Benchaib, şi Rivaldinho i-a luat locul lui Constantin Grameni.

Nu este pentru prima dată în acest start de sezon când Gică Hagi nu mai aşteaptă pauză pentru a face schimbări. În duelul cu Voluntari, tot în minutul 30, Rivaldinho i-a luat locul lui Nicolae Carnat.

La fel s-a întâmplat şi în duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a Ligii 1. Atunci, „Regele” l-a schimbat pe Doukoure în minutul 20 cu Zorhan Bassong.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și