Închide meniul

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul! Două schimbări efectuate în minutul 30

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 19:43

Reclamă
Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul! Două schimbări efectuate în minutul 30

Gică Hagi a avut un nou discurs manifest

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul, din turul doi preliminar din Conference League. „Regele” a fost foarte nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, şi a efectuat două schimbări în minutul 30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins-o pe Urartu cu scorul de 3-2, în turul confruntării din preliminariile Conference League. În retur, campioana Armeniei a deschis scorul repede în meci, mai exact în minutul 11.

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul

În minutul 30, Andrei Artean a intrat în locul lui Amine Benchaib, şi Rivaldinho i-a luat locul lui Constantin Grameni.

Antwi a deschis scorul pentru Urartu, în minutul 11, şi astfel campioana Armeniei a egalat scorul, la general.

Nu este pentru prima dată în acest start de sezon când Gică Hagi nu mai aşteaptă pauză pentru a face schimbări. În duelul cu Voluntari, tot în minutul 30, Rivaldinho i-a luat locul lui Nicolae Carnat.

Reclamă

La fel s-a întâmplat şi în duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a Ligii 1. Atunci, „Regele” l-a schimbat pe Doukoure în minutul 20 cu Zorhan Bassong.

Andrei Artean a bifat toate cele şapte meciuri ale constănţenilor, din acest start de sezon. De altfel, mijlocaşul de 29 de ani a fost integralist în ultimul meci, înfrângerea cu Poli Iaşi din Liga 1.

De cealaltă parte, Rivaldinho nu a fost în lot pentru duelul cu Poli Iaşi, din ultima rundă. În acest start de sezon, atacantul brazilian a fost trimis în teren de Gică Hagi în primele şase meciuri ale constănţenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Gică Hagi, înainte de Urartu – Farul

Gică Hagi a prefaţat partida cu FC Urartu şi a ajuns la concluzia că soarta calificării va fi decisă de mici detalii. „Regele” este de părere că duelul va fi mult mai disputat decât cel de la Constanţa, din tur, atunci când s-au marcat cinci goluri.

„Vom juca un meci important, un meci de cupe europene. Ne dorim să avem aceeași prestație foarte bună. Ne cunoaștem adversarul, joacă fotbal, iese la joc.

Cred că ne asemănăm la ideea de joc. Cred că va fi un meci foarte interesant. Ne dorim și noi să ne calificăm, la fel ca ei. Totul va ține de mici detalii și sper să fim mai inspirați decât ei. La Constanța a fost un meci foarte competitiv, cu două echipe care au jucat fotbal, care au marcat, care au avut momentele lor. Cred că și mâine va fi la fel.

Meciul are 90 de minute, trebuie să joci foarte bine 90 de minute. Nu contează cum începi, contează cum termini. Urartu are o identitate foarte bună, un fotbal foarte bun și niște jucători foarte buni. Știam că întâlnim o echipă pe care, dacă o lași, știe să joace fotbal, vorbim de o campioană. Trebuie să ai respect pentru o echipă campioană, așa cum și noi suntem o echipă campioană și știm să jucăm fotbal”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și