Închide meniul

Budescu, gol şi pasă decisivă la debutul de la Farul! A făcut show cu Denis Alibec în meciul cu Flora Tallinn

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 21:54

Reclamă
Budescu, gol şi pasă decisivă la debutul de la Farul! A făcut show cu Denis Alibec în meciul cu Flora Tallinn

Denis Alibec, gol superb în Farul - Flora Tallin, din pasa lui Constantin Budescu

Denis Alibec, după o victorie a Farului / Profimedia Images

Budescu, gol şi pasă decisivă la debutul de la Farul. Denis Alibec a marcat un gol superb, din pasa lui Constantin Budescu, în duelul dintre Farul şi Flora Tallin! Mai târziu, Budescu a marcat după ce şutul lui Denis Alibec a lovit bara, iar mingea a ricoşat la el. Cei doi fac din nou echipă în atac, după perioada petrecută la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contantin Budescu a reuşit să marcheze chiar la debutul pentru campioana României. După ce i-a pasat decisiv lui Alibec, Budescu a reuşit să marcheze.

Update: În minutul 89, Budescu a trimis în poarta celor de la Flora Tallinn, după ce şutul lui Alibec a lovit bara.

Budescu, gol şi pasă decisivă la debutul de la Farul

Denis Alibec a deschis scorul în duelul cu Flora Tallin. Atacantul Farului a marcat în minutul 48, cu un şut superb de la marginea careului.

Faza golului marcat de Denis Alibec a pornit de la o greşeală comisă la mijlocul terenului de către un jucător al celor de la Flora Tallin. Constantin Budescu a profitat şi i-a pasat lui Alibec, care a înaintat spre poarta estonienilor şi a finalizat faza cu un şut bine plasat, în plasa laterală.

Reclamă

Denis Alibec a marcat cel de-al treilea gol al sezonului, la Farul. Atacantul de 32 de ani a reuşit o dublă în returul cu Urartu, retur câştigat de constănţeni cu scorul de 3-2.

Constantin Budescu a reuşit o pasă decisivă în chiar primul său meci la Farul. Mijlocaşul a fost trimis în teren de Gică Hagi încă din primul minut al duelului cu Flora Tallin.

Constantin Budescu şi Denis Alibec sunt din nou coechipieri, după perioada petrecută la FCSB, între 2017 şi 2018. De asemenea, cei doi au jucat împreună şi la Astra, construind la titlul câştigat în 2016 de către formaţia din Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu şi-a setat obiectivele la Farul

Constantin Budescu şi-a setat obiectivele la Farul. Mijlocaşul de 34 de ani vrea să se califice în play-off alături de constănţeni şi să prindă grupele Conference League. De asemenea, acesta a vorbit şi despre colaborarea cu Gică Hagi şi Denis Alibec.

Constantin Budescu a oferit primele declaraţii, în calitate de jucător al celor de la Farul. „Budi” susţine că a purtat o scurtă discuţie cu Gică Hagi, înainte să semneze contractul, declarând că „Regele” l-a dorit la echipa sa.

„Am numai gânduri bune, am venit să joc fotbal și să câștigăm cât mai multe meciuri, să ne îndeplinim obiectivele. Am fost dorit (n.r. – de Gică Hagi), am vorbit cu Mister, m-a dorit aici și eu n-am ezitat, asta a fost prima opțiune pentru mine.

Ne-am înțeles foarte bine în trecut (n.r. – el cu Alibec), sper să ne înțelegem și acum.

Îmi propun să ne ajungem în play-off și să mergem în Conference League cât mai departe. Este o provocare destul de mare pentru mine și sper să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem anul acesta”, a declarat Constantin Budescu, pentru site-ul oficial al celor de la Farul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și