Închide meniul

Dinamo Kiev – Aris Salonic 2-2 (6-5 d.l.d.)! Mircea Lucescu s-a calificat dramatic în play-off-ul Conference League, în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 22:35 / Actualizat: 17 august 2023, 23:45

Reclamă
Dinamo Kiev – Aris Salonic 2-2 (6-5 d.l.d.)! Mircea Lucescu s-a calificat dramatic în play-off-ul Conference League, în Giuleşti

Dinamo Kiev - Aris Salonic 2-2 (6-5 d.l.d.). Mircea Lucescu s-a calificat în play-off-ul Conference League

Mircea Lucescu / Profimedia

Dinamo Kiev – Aris Salonic 2-2 (6-5 d.l.d.)! Meci dramatic în Giuleşti. Mircea Lucescu s-a calificat în play-off-ul Conference League, după o „dublă” care s-a decis la loviturile de departajare. Partida a fost în format live score, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a închiriat arena din Giuleşti pentru confruntarea cu Aris Salonic. În tur, grecii s-au impus cu scorul de 1-0, iar returul a fost câştigat cu 2-1 de către ucraineni. Astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare, unde trupa lui Mircea Lucescu a avut câştig de cauză.

În play-off, Dinamo Kiev se va duela cu Beşiktaş, echipă care a trecut de trupa lui Adrian Mutu, Neftchi, în turul al treilea preliminar din Conference League.

Dinamo Kiev – Aris Salonic 2-2 (6-5 d.l.d.)

Final! Dinamo Kiev – Aris Salonic 2-2 (6-5 d.l.d.). Partida s-a decis la loviturile de departajare. Odubajo a ratat ultimul penalty, iar graţie ratării acestuia, ucrainenii au obţinut biletele pentru play-off.

Update: Calificarea se va decide la penalty-uri! Dinamo Kiev şi Aris Limasol sunt la egalitate, la general, scor 2-2!

Reclamă

Min. 90: Duelul dintre Dinamo Kiev şi Aris Salonic merge în prelungiri! Scorul din tur a fost de 1-0 pentru greci.

Min. 85: Dinamo Kiev – Aris Salonic 2-1! Karavaev a dus echipa lui Mircea Lucescu în avantaj!

Min. 45: Dinamo Kiev – Aris Salonic 1-1! Vanat a restabilit egalitatea pe tabelă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 39: Dinamo Kiev – Aris Salonic 0-1! Moron a deschis scorul pentru greci!

Min. 1: A început meciul!

Jandarmeria a anunţat că s-au luat măsurile necesare, după ce s-au depistat substanţe interzise, asupra fanilor celor de la Aris Limasol.

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC DINAMO Kiev și FC ARIS Salonic, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Pe timpul deplasării suporterilor oaspeți către stadionul RAPID Giulești, într-un autocar, a fost depistat un rucsac abandonat, în conținutul căruia se afla o pungă cu materii vegetale ce par a fi din categoria celor interzise de cadrul legal în vigoare.

De asemenea, în alt autocar, asupra unui bărbat, cu vârsta de 27 de ani, au fost depistate șase țigarete confecționate artizanal, având în conținutul lor materii vegetale ce par a fi interzise la deținere.

În acest context, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Reclamă

În partida tur, Aris Salonic s-a impus la limită, cu scorul de 1-0. Dacă se va califica în play-off, Dinamo Kiev se va duela cu învigătoarea dublei Beşiktaş – Neftchi Baku.

Mircea Lucescu, cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă, înainte de Dinamo Kiev – Aris Salonic

Mircea Lucescu a fost cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă premergătoare meciului Dinamo Kiev – Aris, din turul 3 preliminar alEuropa League, care se va disputa în Giuleşti. Antrenorul de 78 de ani al ucrainenilor a anunţat ce se întâmplă la echipa lui.

„Astea sunt invenții!”. Aşa le-a răspuns Lucescu jurnaliștilor ucrainieni, care anunță că va fi dat afară de la Dinamo Kiev dacă pierde meciul cu Aris. Razboiul din Ucraina l-a facut pe Mircea Lucescu să plângă în Giuleşti. Fratele unui jucator antrenat de el a fost ucis în război.

„Un jucator de-al nostru a venit şi mi-a cerut voie să se ducă acasă că fratele lui…„, a declarat „Il Luce” înainte să lăcrimeze, la conferinţa de presă. Tehnicianul român a continuat şi a vorbit despre ştirile apărute în presa din Ucraina.

„Toate astea sunt invenții și încercări de a provoca o anumită situație. Nimeni nu știe care e contractul meu, nimeni nu știe ce se va întâmpla. Noi am trecut prin momente grele, pandemia, apoi întreruperea din cauza războiului. Mulți jucători au plecat! Noi suntem echipa din Europa cu cei mai mulți jucători din propria pepinieră”, a replicat Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și