Închide meniul
Video

Mircea Lucescu, cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă. Cum a răspuns zvonurilor că ar putea fi demis de Dinamo Kiev

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2023, 21:49

Reclamă

Mircea Lucescu, cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă

Mircea Lucescu, înainte de Dinamo Kiev - Aris / AntenaSport

Mircea Lucescu a fost cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă premergătoare meciului Dinamo Kiev – Aris, din turul 3 preliminar al Europa League, care se va disputa în Giuleşti. Antrenorul de 78 de ani al ucrainenilor a anunţat ce se întâmplă la echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astea sunt invenții!”. Aşa le-a răspuns Lucescu jurnaliștilor ucrainieni, care anunță că va fi dat afară de la Dinamo Kiev dacă pierde meciul cu Aris. Razboiul din Ucraina l-a facut pe Mircea Lucescu să plângă în Giuleşti. Fratele unui jucator antrenat de el a fost ucis în război.

Mircea Lucescu, cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă

Un jucator de-al nostru a venit şi mi-a cerut voie să se ducă acasă că fratele lui…„, a declarat „Il Luce” înainte să lăcrimeze, la conferinţa de presă. Tehnicianul român a continuat şi a vorbit despre ştirile apărute în presa din Ucraina.

Toate astea sunt invenții și încercări de a provoca o anumită situație. Nimeni nu știe care e contractul meu, nimeni nu știe ce se va întâmpla. Noi am trecut prin momente grele, pandemia, apoi întreruperea din cauza războiului. Mulți jucători au plecat! Noi suntem echipa din Europa cu cei mai mulți jucători din propria pepinieră”, a replicat Lucescu.

Cu 0-1 a pierdut meciul de la Salonic cu Aris, dar Lucescu crede că atmosfera din Giulești îi va ajuta pe jucători să întoarcă scorul.

Reclamă

A existat și partea sentimentală, m-am întors acasă. Îmi doream la un moment dat să jucăm un meci oficial aici. Nu cred că vor fi foarte mulţi suporteri rapidişti la meci, dar sper să fie mulţi alţi suporteri„, a spus Lucescu.

Jucătorii lui Dinamo Kiev s-au antrenat în Giulești. Cel mai probabil, învingătoarea se va lupta cu Beşiktaş pentru un loc grupe. Turcii au trecut cu 3-1 de echipa lui Adi Mutu, Neftchi Baku, în manşa tur din Azerbaidjan.

Anunţul presei din Ucraina care l-a înfuriat pe Mircea Lucescu

Presa din Ucraina a anunţat faptul că Mircea Lucescu îşi joacă viitorul pe banca lui Dinamo Kiev, în dubla cu Aris. În cazul în care va rata calificarea, tehnicianul român ar urma să fie demis de pe banca ucrainenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Dinamo Kiev va rata calificarea în grupele Conference League, Mircea Lucescu va fi demis. Este posibil să rămână în București, unde se va realiza și despărțirea oficială. Înlocuitorul său este deja cunoscut”, notează sport.ua, care citează Dinamo Kyiv Inside.

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din vara lui 2020, atunci când era liber de contract după despărţirea de naţionala Turciei. În acest sezon, trupa tehnicianului român a înregistrat două victorii în campionat, şi o înfrângere în turul confruntării cu Aris Salonic.

În trecut, după izbucnirea războiului dintre Ucraina şi Rusia, Mircea Lucescu a refuzat mai multe oferte, şi a ales să rămână la Dinamo Kiev, în ciuda situaţiei tensionate din Ucraina. Fenerbahce îl dorea cu insistenţă pe antrenorul român, însă acesta a spus pas ofertei primite din partea turcilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și