Închide meniul

Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3. Mircea Lucescu, învins dramatic în prelungiri pe Giulești. Rezultatele serii

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2023, 23:15

Reclamă
Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3. Mircea Lucescu, învins dramatic în prelungiri pe Giulești. Rezultatele serii

Dinamo Kiev - Beșiktaș 2-3

Mircea Lucescu, după Dinamo Kiev - Beșiktaș 2-3 / Captură TVR

Partida dintre Dinamo Kiev și Beșiktaș, de pe stadionul Giulești, s-a încheiat cu scorul de 2-3. Meciul a contat pentru manșa tur a „dublei” din play-off-ul UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol al partidei a fost marcat de turci, spre finalul primei reprize. Atunci, Aboubakar a transformat o lovitură de la punctul cu var. Elevii lui Mircea Lucescu au ieșit motivați de la cabine și au egalat în minutul 60, prin reușita lui Shaparenko.

„Vulturii negrii” au punctat din nou în minutul 64, după o lovitură de colț executată superb. Muleka a trimis balonul cu capul în poarta lui Bushchan. Ucrainenii au restabilit egalitatea prin Voloshyn, la doar două minute după reușita turciei. Jucătorul lui „Il Luce” a înscris, tot printr-o lovitură de cap.

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 90+4, prin golul lui Zaynutdinov. Astfel, la returul de la Istanbul, „vulturii negrii” pleacă cu prima șansă.

Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3

Min 90+4 Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-3: GOOOL Beșiktaș. Turcii au dat lovitura în prelungiri, prin golul lui Zaynutdinov

Reclamă

Min 66 Dinamo Kiev – Beșiktaș 2-2: Voloshyn a restabilit egalitatea, la doar 2 minute după ce turcii au trecut din nou la conducere. Jucătorul lui Mircea Lucescu a înscris printr-o lovitură de cap.

Min 64 Dinamo Kiev – Beșiktaș 1-2: GOOL Beșiktaș. Muleka a marcat după o lovitură de colț bătură excelent. Balonul a fost trimis în poartă printr-o lovitură de cap.

Min 60 Dinamo Kiev – Beșiktaș 1-1: Shaparenko a marcat cu o execuție superbă, din afara careului. Balonul s-a oprit direct în poarta turcilor

Reclamă 4 / 0/3

Min 48: Gol anulat pentru Dinamo Kiev. A marcat Karavaev, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.

Min 39 Dinamo Kiev – Beșiktaș 0-1: GOOOL Beșiktaș! Aboubakar a deschis scorul de la punctul cu var.

Min 1: A început duelul de pe stadionul din Giulești

Dinamo Kiev: Bushchan – Tymchyk, Popov, Syrota, Dubinchak – Karavaev, Sydorchuk, Shaparenko, Voloshyn – Bukalskiy – Vanat

Rezerve: Nescheret – Vivcharenko, Brazhko, Shepeliev, Parris, Malysh, Diachuk, Diallo, Tsarenko, Bilovar, Benito, Ramadani
Antrenor: Mircea Lucescu

Beșiktaș: Gunok – Rosier, Amartey, Colley, Masuaku – Ucan, Hadziahmetovic, G. Fernandes – O. Bulut, Aboubakar, Muleka

Rezerve: Detanoglu, Yuvakuran – Rebic, C. Tosun, Rashica, Oxlade-Chamberlain, Uysal, Tiknaz, Zainutdinov, K. Yilmaz, Onana, U. Meraș
Antrenor: Senol Guneș

Reclamă

Dinamo Kiev – Beșiktaș. Mircea Lucescu, duel imporant cu fosta sa echipă

Odată cu partida din această seară, cele două echipe încep asaltul final spre grupele UEFA Conference League. Pentru Mircea Lucescu, meciul cu Beșiktaș este unul cu adevărat special, având în vedere că a pregătit formația din Istanbul pentru doi ani. În perioada petrecută pe banca „vulturilor negrii”, „Il Luce” a reușit să câștige titul în Turcia, în sezonul 2002/2003.

Pentru a se califica în play-off-ul Conference League, Dinamo Kiev a trecut, în turul al 3-lea, de grecii de la Aris. Echipa lui Mircea Lucescu a trecut de formația elenă cu scorul de 3-2 la general.

De cealaltă parte, turcii și-au început aventura europeană încă din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Atunci, echipa din Istanbul a trecut de cei de la Tirana cu scorul de 5-1. În turul 3 preliminar, „vulturii negrii” au trevut de Neftci Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu, cu scorul de 5-2 la general.

De-a lungul timpului, cele două cluburi s-au mai întâlnit de 10 ori. La capitolul victorii, Dinamo Kiev stă mai bine, cu 6 mecuri câștigate. De cealaltă parte, turcii s-au impus de 2 ori. De asemenea, 2 partide s-au încheiat la egalitate.

Celelalte dueluri din play-off-ul UEFA Conference League

Mircea Lucescu, mesaj pentru suporterii lui Rapid care vor fi prezenți la Dinamo Kiev – Beșiktaș. Ce le-a cerut giuleștenilor

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, le-a cerut suporterilor rapidiști care vor fi prezenți la partida cu Beșiktaș să îi acopere pe fanii turci

„Relația mea cu fanii lui Beșiktaș a rămas una specială. Au un public incredibil, chiar dacă ei strigă, fluieră, creează presiune asupra adversarului. Am asistat la o scenă la un meci când publicul a obligat un jucător al lui Leipzig să iasă de pe teren.

În atenția suporterilor noștri, care vor veni mâine la stadion, și care nu sunt cu nimic mai prejos cei turci, vreau să zic un singur lucru. Aș vrea să-i acopere pe cei 1.000 de suporteri turci care vor fi prezenți mâine la meci.

Bineînțeles că mă refer la galeria Rapidului, care și-a anunțat prezența la partidă, și care cu siguranță că se va lua la luptă cu galeria turcilor. Va fi un spectacol, cel puțin din punctul lor de vedere. Aștept de la galeria Rapidului să fie una europeană, până când Rapidul va reveni și ea în cupele europene”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev, la conferința de presă premergătoare partidei din play-off-ul UEFA Conference League.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și