Închide meniul
Foto

Dinamo Kiev şi Besiktas s-au antrenat în Giuleşti! Imagini de la antrenamentul oficial

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 21:16

Reclamă
Dinamo Kiev şi Besiktas s-au antrenat în Giuleşti! Imagini de la antrenamentul oficial

Antrenament Dinamo Kiev în Giuleşti

Antrenament Dinamo Kiev în Giuleşti / Antena Sport

Dinamo Kiev şi Besiktas s-au antrenat în Giuleşti. Cele două echipe se vor întâlni joi în manşa tur a play-off-ului Conference League pe stadionul celor de la Rapid. În această seară, cele două echipe au susţinut antrenamentul oficial pe arena din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev va juca pentru a doua oară în casa Rapidiştilor, după ce a evoluat în Giuleşti şi în manşa secundă a turului 3 preliminar cu Aris. Echipa lui Mircea Lucescu s-a impus la loviturile de departajare, după 2-1 în 120 de minute.

Dinamo Kiev şi Besiktas s-au antrenat în Giuleşti! Imagini de la antrenamentul oficial

Dinamo Kiev şi Besiktas au efectuat antrenamentul oficial dinaintea partidei din turul play-off-ului Conference League de pe stadionul Giuleşti. Echipa lui Mircea Lucescu revine în casa Rapidului, după ce a obţinut calificarea pe acelaşi stadion şi în faza precedentă a preliminariilor, când a trecut de grecii de la Aris la loviturile de departajare.

Mircea Lucescu a antrenat atât la Rapid, cât şi la Besiktas. El a cucerit titlul cu ambele echipe şi a rămas o figură importantă pentru fanii lui Rapid şi Besiktas.

Besiktas a venit la Bucureşti după un început bun de sezon. În cele şase partide oficiale disputate în această vară, turcii au cinci victorii şi un rezultat de egalitate înregistrat în ultima etapă de campionat, în meciul de pe teren propriu cu Pendikspor.

Reclamă

În preliminariile Conference League, Besiktas a trecut mai întâi de Tirana, după 5-1 la general, iar în turul 3 preliminar a întâlnit-o pe Neftchi Baku, echipa pregătită de Adrian Mutu. Echipa antrenată de Senol Gunes a obţinut calificarea cu 5-2 la general.

De asemenea, turcii au venit la Bucureşti şi cu starurile transferate în această vară: Alex Oxlade-Chamberlain, fostul jucător al lui Liverpool, şi Ante Rebic, fostul jucător al lui AC Milan.

Mircea Lucescu, mesaj pentru rapidişti înainte de Dinamo Kiev – Besiktas: „Să-i acopere pe turci”

La meciul de joi seară sunt aşeptaţi şi fanii Rapidului pentru a încuraja echipa lui Mircea Lucescu. Antrenorul român le-a cerut fanilor români să susţină echipa sa şi să îi acopere pe cei 1000 de turci care sunt aşteptaţi în Giuleşti:

Reclamă 4 / 0/3

„Relația mea cu fanii lui Beșiktaș a rămas una specială. Au un public incredibil, chiar dacă ei strigă, fluieră, creează presiune asupra adversarului. Am asistat la o scenă la un meci când publicul a obligat un jucător al lui Leipzig să iasă de pe teren.

În atenția suporterilor noștri, care vor veni mâine la stadion, și care nu sunt cu nimic mai prejos cei turci, vreau să zic un singur lucru. Aș vrea să-i acopere pe cei 1.000 de suporteri turci care vor fi prezenți mâine la meci.

Bineînțeles că mă refer la galeria Rapidului, care și-a anunțat prezența la partidă, și care cu siguranță că se va lua la luptă cu galeria turcilor. Va fi un spectacol, cel puțin din punctul lor de vedere. Aștept de la galeria Rapidului să fie una europeană, până când Rapidul va reveni și ea în cupele europene”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev, la conferința de presă premergătoare partidei din play-off-ul UEFA Conference League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și