Închide meniul

Discursul lui Marius Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Conference League: „O șansă enormă! Mă așteptam să forțeze!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2023, 0:39 / Actualizat: 4 august 2023, 1:43

Reclamă
Discursul lui Marius Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Conference League: „O șansă enormă! Mă așteptam să forțeze!

Discursul lui Marius Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Conference League

Hepta

Discursul lui Marius Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Conference League. Fostul antrenor al ardelenilor e de părere că oamenii lui Mandorlini au avut o șansă imensă de a se califica, însă diferența s-a făcut individual. Șumudică a avut și o remarcă la adresa tacticii adoptate de Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică e de părere că primul gol primit de CFR Cluj a fost extrem de ușor. Tehnicianul a vorbit și despre maniera de joc a ardelenilor în perioada în care au avut un om în plus.

Discursul lui Marius Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Conference League

„CFR a avut o șansă enorm de mare și a irosit-o. În primul rând, Adana avea un singur meci oficial sezonul acesta, turul cu CFR. S-a văzut clar că diferența s-a făcut la nivel individual, Sari i-a luat la mână 50 de metri. Diferență de valoare individuală. V-am spus de la început că Sari e un jucător care scoate foarte ușor adversari din joc. Golul primit la corner… Eu nu sunt adeptul marcajului zonal, maximum cel mixt. Eu fac om la om. De ce? În zonă nu există responsabilitate. Jucătorul a stat pe loc, nu s-a mișcat.

Nu stau acum să critic ce a făcut Mandorlini, multe echipe fac marcaj zonal. Dar dacă o faci, nu ai voie să iei gol din 6 metri, având în vedere talia jucătorilor CFR-ului. În momentul când au rămas în superioritate numerică, s-au mulțumit cu o posesie în treimea proprie. Era o șansă imensă, dar ei au fost mai periculoși 11 contra 11. Foarte rar au jucat spre poarta adversă după ce au fost mai mulți. Nu am înțeles de ce, voiau să ajungă la loteria penalty-urilor? Mă așteptam să forțeze puțin„, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Vasile Mogoş, dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1

Vasile Mogoş a fost dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1. Mogoş a fost cel care a transformat penalty-ul din Turcia, însă Adana s-a calificat după ce a marcat în prelungirile partidei golul victoriei, deşi juca cu un om mai puţin.

Reclamă

Da, am arătat bine. Dacă merita cineva să treacă turul, eram noi. Suntem dezamăgiţi, frustraţi, mai bine luam 3-0 şi mergeam acasă. Acesta este fotbalul şi mergem înainte. Am stat vreo 10 minute să trag penalty-ul. Eu m-am gândit că sunt cu băieţii acasă şi că joc fotbal în momentul penalty-ului. Dacă asculţi toate fluierăturile, greşeşti. Eu am ascultat antrenorul şi dacă puteam să dau gol, am dat gol. Acum ne gândim toată echipa la campionat. Acesta este obiectivul nostru”, a spus Vasile Mogoş pentru canalul oficial de youtube de la CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și