Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Universitatea Craiova: „Sergiu Hanca şi Rivaldinho sunt jucători de pluton”. Avertisment pentru Mihai Rotaru

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2022, 9:52

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Universitatea Craiova: „Sergiu Hanca şi Rivaldinho sunt jucători de pluton. Avertisment pentru Mihai Rotaru

Dumitru Dragomir le taie aripile celor de la FC U Craiova, după ce au anunțat că merg la TAS

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Universitatea Craiova, după ce jucătorii lui Laszlo Balint au suferit un eşec ruşinos în manşa tur din turul 3 preliminar al Conference League. Zorya Luhansk, echipă care nu mai jucase un meci oficial din luna decembrie, a câştigat cu 1-0. Scorul putea fi drastic, dacă Lazar nu ar fi reuşit parade de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul preşedinte al LPF nu i-a menajat pe olteni şi l-a avertizat pe Mihai Rotaru că nu antrenorul este de vină. „Mitică” Dragomir i-a făcut praf pe fotbaliştii Universităţii Craiova.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Universitatea Craiova

Nici măcar ultimele achiziţii făcute de Rotaru nu l-au convins pe Dragomir. Sergiu Hanca şi Rivaldinho au intrat în colimatorul fostului conducător al fotbalului românesc.

Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuț. 2-3 jucători de valoare și restul de umplutură. N-au nici pe bancă, Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câștige nici în campionat multe meciuri.

Își aduce Rotaru pe cineva (n.r. – antrenor) și tot așa va fi. N-are lot. Hanca și Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi. Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice. Se poate umple stadionul din Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro, după Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0.

Reclamă

Pentru Universitatea Craiova urmează chiar derby-ul cu rivala din oraş, FC U Craiova 1948. Confruntarea va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicuşor Bancu, explicaţii halucinante după Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0

Din cauza războiului din Ucraina, partida din turul 3 preliminar la Conference League s-a jucat în Polonia, la Lublin. Căpitanul alb-albaştrilor a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pe teren şi a surprins. A pus eşecul atât pe seama oboselii, cât şi pe faptul că Zorya a jucat „acasă”.

Am suferit foarte mult când nu am avut mingea. Îl felicit pe Lazar, a scos două şuturi pe care scria gol. Am analizat şi noi tot ce s-a putut, din meciurile amicale. Ei au fost mult mai buni, mult mai bine montaţi. Jucau şi acasă, chiar dacă nu aveau suporteri. Noi cred că nu aveam prospeţime. Ei au avut prospeţime mult mai mare, jocul lor de pase ne-a făcut să nu jucăm foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

La vizionare Mister ne-a spus că sunt o echipă care joacă foarte bine, dar nu ne aşteptam chiar la aşa ceva. Noi am fost şi puţin obosiţi, am jucat multe meciuri de la începutul sezonului. Sperăm la retur să ne calificăm. Atât noi, cât şi FCSB şi CFR Cluj.

Golul ne lipseşte în acest sezon, marcăm prea puţin şi asta se vede. Adversarii la prima ocazie ne-au marcat, noi avem nevoie de patru ocazii ca să marcăm. Urmează un meci dificil (n.r. cu FC U Craiova 1948), cu orgolii mari. Suporterii sunt fanatici. Nu cumva să pierdem pentru că ştiţi ce e acolo. Trebuie să câştigăm„, a declarat Nicuşor Bancu la digisport.ro.

Şase meciuri a jucat Universitatea Craiova în acest sezon. A înregistrat o singură victorie, 2 înfrângeri şi 3 remize.

Recomandări
  • Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0
  • Dumitru Dragomir nu a avut milă de jucătorii din Bănie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și