Închide meniul

Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0. Rezultat ruşinos! Oltenii, învinşi de o echipă care a jucat ultimul meci oficial în decembrie 2021

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 22:22

Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0. Rezultat ruşinos! Oltenii, învinşi de o echipă care a jucat ultimul meci oficial în decembrie 2021

Zorya Luhansk - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

Zorya Luhansk – Universitatea Craiova, prima manşă a confruntării din turul trei preliminar din Conference League, s-a încheiat cu victoria ucrainenilor, scor 1-0. Partida a avut loc în Polonia, la Lublin, din cauza rozboiului din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După startul modest de sezon în Liga 1, oltenii au pierdut şi cu Zorya Luhansk, scor 0-1. Înaintea meciului de azi, gruparea din Ucraina disputase ultimul meci oficial pe 12.12.2021.

Zorya Luhansk – Universitatea Craiova 1-0

Min. 90+4: Fluier final! Oltenii au pierdut duelul cu echipa care a jucat ultimul meci oficial în decembrie 2021.

Min. 55: Denys Nagnoynyi a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Zorya: Matsapura – Danchenko, Batahov, Imerekov, Vantukh – Churko, Nazaryna, Buletsa – Cristian, Purulent, Kabaiev
Rezerve: Saputin, Zhylkin – Brazhko, Lunov, Myshnov, Khlan, Mykhailenko, Bezorodko, Smiian, Snurnitsyn, Alefirenko
Antrenor: Patrick Van Leeuwen

Universitatea Craiova: Lazar – Căpătînă, Papp, Raul Silva, N. Bancu – Al. Crețu, Mateiu – Hanca, Roguljic, An. Ivan – Koljic
Rezerve: Rusu, Popescu – Vătăjelu, Screciu, Cîmpanu, Baiaram, Rivaldinho, Șt. Vlădoiu. Markovic, Martic, Sala, Danciu
Antrenor: Laszlo Balint

Universitatea Craiova a eliminat-o în turul precedent pe Vllaznia, după 1-1 în tur, şi o victorie categorică în returul de pe „Ion Oblemenco”, scor 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii au avut un start modest în Liga 1. În prima etapă, au remizat cu Sepsi, scor 2-2, după ce au avut avantaj de 2-0. Ulterior, au terminat la egalitate cu nou-promoata U Cluj, iar în ultima etapă au pierdut pe teren propriu derby-ul cu Rapid.

Zorya n-a mai jucat vreun meci oficial de pe 12 decembrie 2021, când încheia la egalitate în fața lui Dinamo Kiev, scor 1-1.

Războiul declanșat de Rusia a oprit fotbalul din Ucraina, după numai 18 etape disputate. La momentul respectiv, echipa antrenată de olandezul Patrick van Leeuwen se afla pe locul 4, care i-a asigurat prezența în turul 3 preliminar din Conference League.

Cu campionatul din Ucraina pus pe pauză, Zorya a fost nevoită să dispute mai multe meciuri amicale pentru a nu-și ieși complet din ritm. În ultimele luni, formația ucraineană a învins echipe precum Odense, Valmiera sau Korona Kielce.

Dacă va trece de Zorya Luhansk, Universitatea Craiova poate da peste pierzătoarea duelului dintre Lugano şi Hapoel Beer-Sheva.

Laszlo Balint, încrezător înainte de Zorya Luhansk – Universitatea Craiova

Laszlo Balint are încredere că jucătorii săi vor face un meci bun ]n turul trei preliminar din Conference League. Totodată, antrenorul oltenilor a declarat că partida contra ucrainenilor nu va fi una uşoară, în ciuda lipsei de meciuri oficiale ale Zoryei Luhansk.

„Suntem în fața unui examen imprtant pentru noi. Avem un meci dificil, în fața unui adversar bun, chiar dacă a suferit niște modificări mari, la nivelul jucătorilor, băncii tehnice. E o echipă care nu a mai jucat de multă vreme. Totuși, să nu cădem în această capcană.

Reclamă

Eu le-am transmis băieților că Zorya joacă după mult timp într-o competiție europeană și poate fi un avantaj pentru ei. Știm situația din Ucraina. Pe această cale vreau să trasnsmit gândurile mele bune oamenilor din Ucraina. Nimeni nu vrea să trăiască în război.

Zorya e compusă în majoritate din jucători ucraineni, tineri. Vor să joace acest meci la un nivel de angajament cât se poate de bun. Le știm atuurile, le cunoaștem filosofia de joc. Echipa este condusă de un antrenor olandez și asta se vede. Cred și sper că suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Avem toate detaliile legate de adversar”, a declarat Laszlo Balint, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Zorya Luhansk.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și