Închide meniul

Dumitru Dragomir, complet dezamăgit de FCSB după înfrângerea cu Viking: “Un haos de nedescris!”. Singurul jucător care i-a plăcut: “Doar el a mai încercat ceva!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 8:13

Dumitru Dragomir, complet dezamăgit de FCSB după înfrângerea cu Viking: “Un haos de nedescris!”. Singurul jucător care i-a plăcut: “Doar el a mai încercat ceva!”

Dumitru Dragomir a dat de pâmânt cu jucătorii de la FCSB

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Dumitru Dragomir, complet dezamăgit de FCSB după înfrângerea cu Viking
  • Singurul jucător care i-a plăcut din echipa lui Nicolae Dică

Dumitru Dragomir a fost complet dezamăgit de FCSB după înfrângerea cu Viking, scor 1-2, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Fostul președinte al LPF a criticat tactica abordată de vicecampioana României pe faza ofensivă în meciul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir consideră că Octavian Popescu a fost singurul jucător din echipa lui Nicolae Dică care s-a evidențiat în duelul cu norvegienii.

Dumitru Dragomir, complet dezamăgit de FCSB după înfrângerea cu Viking

Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă legat de poziția pe care o ocupă Malcom Edjouma și Darius Olaru în momentul în care FCSB pornește în atac.

Reclamă

Fostul șef de la Ligă are încredere că “roș-albaștrii” pot să întoarcă scorul și să se califice în grupele UEFA Conference League:

“Am fost la meci. Am văzut o echipă cu un haos în joc de nedescris. Nu sunt de acord că Octavian Popescu nu a făcut ceva. A fost singurul care a mai încercat ceva, restul parcă erau speriați de bombe.

Reclamă

Nimeni nu s-a sesizat că am lăsat spațiu pentru centrări. Am dat gol întâmplător. Din punct de vedere tactic, ne-au zăpăcit. Dacă luăm individual, FCSB este mai valoroasă ca Viking. Nu e vina antrenorului. Nu a avut timp Dică să își pună amprenta.

Erau 5 la fund și 5 în față, la 60 de metri în față. Singurul care a încercat să lege lucrurile a fost Octavian Popescu. Nu i-a reușit din cauza aglomerației adversarilor. Și Olaru, și Edjouma joacă un rol foarte tâmpit. În loc să facă superioritate numerică în atac, ei fac superioritate numerică în apărare pe faza de atac a echipei lor, dacă mă înțelegeți.

Dragomir crede în continuare în șansele de calificare ale FCSB-ului: „Poate câștiga returul!”

Practic, se pierd doi oameni. Când ai mingea, nu o pasezi numai înapoi. Amândoi fundașii centrali urcă să facă superioritate, Olaru și Edjouma urcă și mai mult. Norvegienii se apărau în permanență în 5-4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Până nu începem să facem marcaj și pressing năucitor, poate să bage Becali bani o grămadă. Echipa e mai bună decât Vikingul. Ei s-au apărat cu 9. Cred că Steaua (n.r. – FCSB) poate câștiga meciul acolo. Ei nu vor sări în atac acasă, vor vrea să țină rezultatul, dar FCSB are nevoie de susținere în atac. 

M-au impresionat total suporterii. Se mai descarcă oamenii, dar Steaua a avut o atmosferă foarte bună. Nu sunt sălbatici ca alții din alte părți. Ei au fost cel mai bun jucător”, a spus Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

  • Partida retur din Norvegia se va disputa pe 25 august.

FCSB – Viking 1-2. Vicecampioana României, răpusă în turul play-off-ului Conference League

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională. Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Florinel Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

Reclamă

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică. S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”